Μεξικό: 1.200 ζευγάρια παντρεύτηκαν μαζί – Οικονομία ή ετήσια παράδοση; (Video)

Μεξικό: 1.200 ζευγάρια παντρεύτηκαν μαζί – Οικονομία ή ετήσια παράδοση; (Video)

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά 1.200 ζευγάρια αντάλλαξαν μαζί όρκους πίστης και αφοσίωσης, σε έναν μαζικό γάμο στα περίχωρα της Πόλης του Μεξικό καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ για την ετήσια παράδοση ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην κωμόπολη Nezahualcoyotl.

Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών είπαν το «ναι» στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, κάποια για να εξοικονομήσουν χρήματα για το νέο τους ξεκίνημα στη ζωή κι άλλα για να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους.

«Οι γάμοι είναι ακριβοί», είπε η νιόπαντροι Ροζαλίν Ρουίθ στο Γαλλικό Πρακτορείο. Φορώντας ένα λευκό νυφικό η 28χρονη σφράγισε τον έρωτά της με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της με έναν «πιο οικονομικό τρόπο» με τον φετινό μαζικό γάμο, το «matrimonio collectivo».

Ο 37χρονος Γιοσιμάρ Καράσκο και η συνομήλική του Αλεχάντρα Γκοντίνεζ είχαν ως κίνητρο για τη συμμετοχή στο μαζικό γάμο την επιθυμία να βιώσουν μια «διαφορετική εμπειρία», ενώ για τις 40χρονες Πιλάρ Χερνάντεζ και Σουζάνα Ινοσέντε ήταν η ευκαιρία για ένα ζευγάρι ΛΟΑΤΚΙ να απολαύσουν «ίσα δικαιώματα».

Χειροκροτήματα ξέσπασαν στην πλατεία όταν η ληξίαρχος κάλεσε τα νιόπαντρα ζευγάρια να ανταλλάξουν φιλιά. Σε μια ανάλογη μαζική τελετή ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νικαράγουα 200 ζευγάρια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις όχθες της λίμνης Xolotlan της Μανάγκουα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter