Μεξικό: Με αίμα βάφτηκε το πάρτι της 15χρονης! (Video & Photos)

Μεξικό: Με αίμα βάφτηκε το πάρτι της 15χρονης! (Video & Photos)

Κατά τη διάρκεια του πάρτι – η πρόσκληση είχε γίνει μέσω fb- ένας 66χρoνος άνδρας έχασε τη ζωή του, καθώς ποδοπατήθηκε από άλογο.

Τραγική κατάληξη είχε το πάρτι γενεθλίων – «υπερπαραγωγή» μιας 15χρονης σε ένα χωριό στο Μεξικό, μετά την πρόσκληση «προς όλους», που ανήρτησαν οι γονείς της στο Facebook και έγινε viral.

Συνολικά, 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν δηλώσει μέσω διαδικτύου ότι θα έδιναν το παρών, ωστόσο, συγκεντρώθηκαν μερικές χιλιάδες.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι ένας 66χρoνος άνδρας έχασε τη ζωή του, καθώς ποδοπατήθηκε από άλογο σε αγώνα που διοργανώθηκε προς τιμήν της 15χρονης Rubi Ibarra, με έπαθλο 10.000 πέσος. Ένας δεύτερος άνδρας που χτυπήθηκε από το άλογο έσπασε το πόδι του.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο καθώς βρέθηκε στην πορεία των αλόγων. Τοπικά μέσα μετέδωσαν πως ο 66χρονος Felix Pena ήταν ιδιοκτήτης ενός από τα άλογα που συμμετείχαν στην κούρσα.

Σε βίντεο από την κούρσα φαίνεται η στιγμή που ο άνδρας μπαίνει μπροστά σε ένα από τα άλογα που έτρεχαν. Σύμφωνα με τους διασώστες, άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=jDlvTQiITtM

https://www.youtube.com/watch?v=gyR26twVMZs





Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter