Μεξικό: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε μετωπική λεωφορείου με βυτιοφόρο

Μεξικό: Τουλάχιστον 24 νεκροί σε μετωπική λεωφορείου με βυτιοφόρο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, από μετωπική σύγκρουση ενός λεωφορείου και ενός βυτιοφόρου καυσίμων, που συνέβη σήμερα στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η κυβέρνηση της Πολιτείας Γκερέρο ανέφερε με ανακοίνωση της ότι 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων, ενώ εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ένας αξιωματούχος που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, τόνισε ότι κάποιοι από τους τραυματίες έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη νωρίς το πρωί στον αυτοκινητόδρομο στα παράλια του Ειρηνικού στα σύνορα των Πολιτειών Γκερέρο και Μιτσοακάν.

«Κάποιοι έχουν υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα», ανέφερε η εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, με κάποιους από αυτούς σοβαρά.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το λεωφορείο ταξίδευε στα παράλια του Ειρηνικού, όταν συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο, που είχε φύγει από την περιοχή Λαζάρο Καντρένας με πορεία προς το εσωτερικό της χώρας.

Δεν κατέστη άμεσα σαφές τι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα.

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)

https://twitter.com/Ale_Ponc_/status/852616268842708992

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter