Μέχρι και η συγγνώμη του Κασιμάτη είναι άθλια

Μέχρι και η συγγνώμη του Κασιμάτη είναι άθλια

Συγγνώμη ζήτησε για την αθλιότητά του ο αρθρογράφος της Καθημερινής, Στέφανος Κασιμάτης, ο οποίος είχε το θράσος να επικαλεστεί άγνοια του προβλήματος υγείας του Γιώργου Κατρούγκαλου λες κι αν η αλλαγή στην εμφάνισή του είχε προκύψει από άλλο λόγο, τότε είχε κάθε δικαίωμα να τον χλευάσει.

Η καθυστερημένη και προκλητική συγγνώμη του Στ. Κασιμάτη:

«Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου. Χρωστώ, ως εκ τούτου, μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

«Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά. Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός».

Η άγνοια που επικαλείται ο «κύριος» Κασιμάτης κρίνεται τουλάχιστον προσχηματική, με δεδομένο ότι μπορούσε να πληροφορηθεί πολύ εύκολα την αιτία της μεταβολής της εμφάνισης του πρώην υπουργού. Αλλά ακόμα κι αν λόγοι υγείας δεν αποτελούσαν την αιτία αυτής της αλλαγής, ποιος δίνει στον «κύριο» Κασιμάτη το δικαίωμα να λοιδορήσει έναν άνθρωπο που έχασε τα μαλλιά του;

Να σημειωθεί ότι και η Καθημερινή ζήτησε συγγνώμη από τον Γ. Κατρούγκαλο, σημειώνοντας τα εξής σε ξεχωριστή δήλωσή:

«Η ¨Κ¨ ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter