Μέχρι τη «μαμά» Novartis στη Βασιλεία ακούστηκε η φάπα…

Μέχρι τη «μαμά» Novartis στη Βασιλεία ακούστηκε η φάπα…

Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ήταν κόλαφος για τους εμπνευστές της «σκευωρίας» Novartis. αθώωση των δημοσιογράφων, πέρα από νίκη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, εκθέτει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος μέσα στη Βουλή μίλησε για «συμμορία» και «υπόκοσμο»!

Είναι πρωτοφανές σε μια δυτική χώρα ένας πρωθυπουργός στη Βουλή να χαρακτηρίζει «συμμορία» και «υπόκοσμο» δημοσιογράφους και ακόμη πιο πρωτοφανές η Δικαιοσύνη, λίγους μήνες μετά, να τους αθωώνει! Στην πραγματικότητα είναι πράγματι πρωτοφανές μια κυβέρνηση να λειτουργεί ως συμμορία με πρακτικές υποκόσμου…

Είναι απίστευτο, αλλά ακόμη και η παραπομπή Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλου αποφασίστηκε για λόγους άσχετους με τη Novartis!

Για να το καταλάβουμε όλοι: οι δημοσιογράφοι που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis αθωώθηκαν πανηγυρικά και οι Παπαγγελόπουλος, Τουλουπάκη παραπέμπονται επειδή είναι Παρασκευή! Και στη Novartis κάναμε αγωγή! Και στο σύνολο του Τύπου ζητούν συγγνώμη γιατί παραπλανήθηκαν. Και αφήνουν υπονοούμενα ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση προκειμένου να συνδεθεί η παραπομπή με τους δέκα πολιτικούς του περίφημου εγγράφου του FBI.

Αν συνδυάσει κανείς όλα τα παραπάνω, είναι προφανές ότι η αυλαία στη «σκευωρία» Novartis πέφτει με τον χειρότερο τρόπο για τους εμπνευστές της. Διόλου παράξενο, αφού ήταν τόσο χοντροκομμένη που δεν βρέθηκε δικαστής να τη φτάσει μέχρι τέλους και να εξυπηρετήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες που υπέκρυπτε!

Ερχεται δε στη χειρότερη στιγμή πολιτικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μετά την εθνική ήττα στη Μαδρίτη το «ξεβράκωμα» του «επιτελικού» κράτους με το «Turkaegean» και την ακρίβεια που σαρώνει τα ερείπια της χρεοκοπίας της χώρας διά χειρός και πάλι των εμπνευστών της «σκευωρίας», με 12% παρακαλώ πληθωρισμό διά χειρός Eurostat.

Για να καταλήξουμε και κάπου: η πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής, όποτε κι αν διεξαχθεί, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σταλεί ένα μήνυμα ότι η αλήθεια αργεί, ενίοτε ταλαιπωρείται, αλλά στο τέλος εκδικείται τους κακοποιητές της. Αλλωστε είναι η πρώτη φορά που στη χώρα θα γίνουν εκλογές με ένα σύστημα που αποφορτίζει τον ψηφοφόρο μπροστά στην κάλπη από πλείστες όσες δεσμεύσεις που συνδέονται με το πελατειακό σύστημα που ενδημεί στη χώρα έναν αιώνα και βάλε.

Ελεύθερα, χαλαρά και όμορφα στην κάλπη να μαυρίσουμε όσους οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, όσους έριξαν το ΑΕΠ της χώρας 25%, όσους εγκαθίδρυσαν την ατιμωρησία και όσους πανηγυρίζουν επειδή είναι πιο φιλελεύθεροι από τον Σόιμπλε σπρώχνοντας δισ. σε CEO, καρτέλ και απευθείας αναθέσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter