Μέχρι και σε site που δεν λειτουργεί έδωσε διαφήμιση ο Πέτσας

Μέχρι και σε site που δεν λειτουργεί έδωσε διαφήμιση ο Πέτσας

Ολοένα και περισσότερο η υπόθεση των εκατομμυρίων ευρώ που μοίρασε η κυβέρνηση στο όνομα της δήθεν ενημέρωσης των πολιτών για την προστασία από τον κορονοϊό θυμίζει αυτήν του site κλωστή και βελόνα του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στη λίστα που δόθηκε από τον Στέλιο Πέτσα στη δημοσιότητα και δηλώνονται τα ΜΜΕ που έλαβαν κομμάτι της πίτας της τεράστιας χρηματοδότησης (σ.σ την οποία ανέλαβε να μοιράσει μια ιδιωτική εταιρεία), εμπεριέχεται και site το οποίο δεν λειτουργεί.

Όπως προκύπτει μέσω των στοιχείων της γνωστής ιστοσελίδας waybackmachine, η οποία αποθηκεύει σελίδες του διαδικτύου, το τελευταίο online ίχνος του εν λόγω site εντοπίζεται στις 4 Δεκεμβρίου του 2019. Μήνες πριν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας.

Το site λέγεται diavouleusi.gr(https://www.diavouleusi.gr/) και εμφανίζει, όσες φορές την επισκεφτήκαμε σήμερα, σφάλμα (502 Bad gateway)

Το site, όταν λειτουργούσε, φαίνεται να είχε κεντρικό πρόσωπο τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μάστορα. Παρουσίαζε για κάποιο διάστημα την εκπομπή “Ελεύθερα” στο κανάλι ART TV.

Στην περιγραφή του κακόγουστου logo της ιστοσελίδας που παρά το γεγονός ότι δεν λειτουργεί πλέον πήρε διαφήμιση, δήλωνε ότι έχει καταχωρηθεί στο μητρώο online media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Ακόμα και εάν δεχτούμε το σενάριο ότι πρόκειται για μια «κακιά» ημέρα για το diavouleusi.gr που «έπεσε» λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος, κάνοντας μια έρευνα στα στατιστικά του, την περίοδο που φαινόταν να λειτουργεί κανονικά, προκύπτει ότι είχε σχεδόν ανύπαρκτη επισκεψιμότητα.

Στην similiarweb, της δημοφιλέστερης και πιο έγκυρης πλατφόρμας για την καταγραφή της επισκεψιμότητας ιστοσελίδων του διαδικτύου, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αναγνωσιμότητας για το diavouleusi.gr.

Στην Alexa, μιας ακόμη γνωστή πλατφόρμα καταγραφής analytics (στατιστικά) ιστοσελίδων, εμφανίζεται στη θέση 3.095.696!

Το documentonews.gr κάλεσε στο τηλέφωνο που ήταν δηλωμένο στην ιστοσελίδα του diavouleusi.gr, αλλά όπως προέκυψε, όχι μόνο δεν λειτουργεί αλλά εμφανίζεται να μην υπάρχει καν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter