Μέχρι ποια ώρα θα λειτουργήσουν εμπορικά και σούπερ μάρκετ την παραμονή Χριστουγέννων

Μέχρι ποια ώρα θα λειτουργήσουν εμπορικά και σούπερ μάρκετ την παραμονή Χριστουγέννων

Ανοικτά είναι και σήμερα, Κυριακή, τα μαγαζιά για τις τελευταίες αγορές πριν τα Χριστούγεννα. Όμως σε λίγες ώρες θα κλείσουν και όσοι ακόμα δεν έχουν κάνει τις αγορές τους καλό είναι να σπεύσουν για να προλάβουν.

Έτσι, τα μικρά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως και τις 6.00 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα μεγάλα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7.00 ή τις 8.00 το βράδυ, ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2017.

Έρευνα εορταστικής περιόδου

Στο μεταξύ από έρευνα που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας για την αγοραστική κίνηση το πρώτο Σαββατοκύριακο της εορταστικής περιόδου, προκύπτει ότι καλύτερο τζίρο δήλωσε το 18,3% των καταστηματαρχών, ίδιο τζίρο δήλωσε το 21,1%, χειρότερο τζίρο το 59,2% και δεν ξέρω-δεν απαντώ δήλωσε το 1,4%.

Εξάλλου, η πλειονότητα των καταστηματαρχών στην Ερμού ενημέρωσε ότι καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν η Κυριακή, στο Κολωνάκι, καλύτερη ημέρα σε τζίρο ήταν το Σάββατο, ενώ στην Πατησίων και το Παγκράτι, οι καταστηματάρχες είπαν πως ο τζίρος και των δύο ημερών αντιστοιχούσε σε τζίρο συνηθισμένων ημερών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter