Μέχρι πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση από τα διόδια για τους ψηφοφόρους

Μέχρι πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση από τα διόδια για τους ψηφοφόρους

Σε εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 7/7 για τις εθνικές εκλογές 2019 και όπως είχε ανακοινωθεί σχετικά, η διέλευση των αυτοκινήτων από τους κόμβους των διοδίων γίνεται χωρίς χρέωση, ώστε οι εκλογείς να μετακινηθούν απρόσκοπτα στους τόπους όπου ψηφίζουν.

Η εν λόγω ρύθμιση από το υπουργείο αναφέρει πως θα είναι δωρεάν η διέλευση από τα διόδια για τους πολίτες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 5/7/2019 προς Σάββατο 6/7/2019 έως και τη Δευτέρα στις 08:00 το πρωί. Στους αυτοκινητόδρομους περιλαμβάνεται και η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας ανοιχτά

Συγκεκριμένα, στην υπουργική ανακοίνωση για τις εθνικές εκλογές 2019 τονίζεται ότι «για τη διευκόλυνση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όλα τα οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης θα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς την καταβολή διοδίων από τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων όλων των έργων παραχώρησης, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter