ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς: «Νόμιμες οι εγκαταστάσεις μας»

ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς: «Νόμιμες οι εγκαταστάσεις μας»

Ο Ερασιτέχνης ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις του είναι νόμιμες και διαθέτει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις. Στο γήπεδο του συλλόγου λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και ο προπονητής της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όπως ανέφερε το Documento, υπέβαλε καταγγελίες-αναφορές πολιτών που περιήλθαν στην κατοχή του ζητώντας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να τις διερευνήσει. Στις καταγγελίες γονέων υποστηρίζεται ότι το Κ.Δ.Α.Π., στο οποίο απασχολούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά, στεγάζεται σε χώρους που στερούνται στατικής μελέτης και άδειας καταλληλότητας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς: “Εδώ και λίγες μέρες συγκεκριμένοι κύκλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν δημοσίευση που οι ίδιοι προκάλεσαν, προκειμένου να πλήξουν τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και τις εγκαταστάσεις του.

Ενημερώνουμε τους γονείς και όλο τον κόσμο της Καλαμαριάς ότι οι εγκαταστάσεις μας είναι καθ’ όλα νόμιμες, έχουν όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, έχουν περάσει πολλαπλούς ελέγχους από κλιμάκια της Διεύθυνσης Υγείας και από επιτροπές καταλληλότητας που συμμετέχουν αρχιτέκτονες μηχανικούς των αρμόδιων υπηρεσιών τόσο πριν αδειοδοτηθούν όσο και μετά τις «καταγγελίες» και δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο γήπεδο όπως και για τα στελέχη και το προσωπικό του Σωματείου μας που εργάζεται στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Η εφημερίδα που δημοσίευσε το άρθρο έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί μας και έχει ζητήσει τη θέση μας, την οποία θα φιλοξενήσει την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα αποδειχτεί ότι οι εγκαταστάσεις μας πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και θα καταστεί σαφές ότι άλλοι είναι επικίνδυνοι για την Καλαμαριά και όχι το Σωματείο και οι εγκαταστάσεις του.

Όσο για αυτούς που προκάλεσαν το δημοσίευμα προσπαθώντας να προκαλέσουν φόβο και τρόμο στους γονείς, εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία που όλοι έχουμε σε ότι αφορά τα παιδιά μας, να ξέρουν ότι θα κληθούν άμεσα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις

τους κι ότι θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας απέναντι τους. Τους καλούμε να απέχουν από την διασπορά των συκοφαντικών ισχυρισμών γιατί θα ρεζιλευτούν εντελώς μετά τη δημοσίευση των θέσεων μας. Παράλληλα, καλούμε και τους πολίτες της Καλαμαριάς να αναμένουν την επίσημη τοποθέτηση μας και να στηρίζονται σε επίσημα έγγραφα και αδειοδοτήσεις και όχι σε αστείες και αστήρικτες καταγγελίες”.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter