«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής – Δέντρα πεσμένα σε αυτοκίνητα και καλώδια της ΔΕΗ (Photos)

«Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα περιοχές της Αττικής – Δέντρα πεσμένα σε αυτοκίνητα και καλώδια της ΔΕΗ (Photos)

Χωρίς ρεύμα εξακολουθούν να είναι αρκετά νοικοκυριά στα βόρεια προάστια εξαιτίας της επέλασης της σφοδρής κακοκαιρίας, καθώς έχουν προκληθεί ουκ ολίγες καταστροφές στο δίκτυο της ΔΕΗ. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής «δημοσιογραφικά Εκάλης» εδώ και ώρες οι κάτοικοι είναι χωρίς ρεύμα. Δέντρα σε διαφόρους δρόμους της περιοχής έχουν πέσει είτε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ είτε σε αυτοκίνητα τα οποία είναι παρκαρισμένα στην περιοχή.

Συγκεκριμένα στην οδό Σπύρου Νικολόπουλου, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, έχουν πέσει τρία δέντρα πάνω σε αυτοκίνητα και ακόμη τρία δέντρα πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ. Μάλιστα κάποια από αυτά είναι από το πρωί και έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές. Παρόμοια είναι η κατάσταση και σε άλλους δρόμους της περιοχής, όπως για παράδειγμα η οδός Αμαρυλλίδος, η οδός Αχιλλέως Κύρου, η Σαρπών και η Γεωργίου Βλάχου, η οποία μάλιστα είναι και δρόμος ταχείας κυκλοφορίας και έχει κλείσει.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλα προβλήματα στην Αττική από τη «Μήδεια»: Χωρίς ρεύμα και νερό εκατοντάδες σπίτια – Συνεχείς κλήσεις στην Πυροσβεστική

Εκτός από τα Δημοσιογραφικά Εκάλης και άλλες περιοχές όμως στα βόρεια προάστια και ειδικότερα στο Δήμο Κηφισιας εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ρεύμα. Όπως η Νέα Ερυθραία, το Καστρί, η Πολιτεία, η Κάτω και η Νέα Κηφισιά. Σύμφωνα με το δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο στην ευρύτερη περιοχή έχουν πέσει πάνω από 300 δέντρα, ενώ εκτιμάται πως 3.500 με 4.000 νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζουν στην Αττική οι εξής περιοχές: Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Αγ.Απόστολοι Καλάμου, Άγιος Στέφανος, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Περιστέρι, Ίλιον, Βριλήσσια,Κάτω Κηφισιά, Μαρούσι, Δαχτυλίδι Αμαρουσίου, Λούτσα, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Γραμματικό, Αγία Παρασκευή, Πολύδροσο, Διόνυσος, Καπανδρίτι, Κιούρκα, Καλογρέζα, Μενίδι, Νέο Ηράκλειο, Σκαραμαγκάς, Σαλαμίνα, Αυλώνας, Νέα Ιωνία και Μεταμόρφωση. Η πλειοψηφία των βλαβών αφορά σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν υπό το βάρος του χιονιού.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στο Δήμο Διονύσου – Εγκλωβισμένες πολλές οικογένειες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter