Μην παραχαράσσετε την ιστορία του ΚΙΝΑΛ

Μην παραχαράσσετε την ιστορία του ΚΙΝΑΛ

Πριν ο Θόδωρος Τσουκάτος γίνει ένας παρίας και άγνωστος στη Φώφη και την «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» που αποτελούν πλέον παλιά ρουσφέτια και σπασμένες καρέκλες, υπήρξε ο στρατηγός του Σημίτη και εισπράκτορας του όλου ΠΑΣΟΚ. 

Και όταν λέμε «όλον ΠΑΣΟΚ» είναι αυτό που είχε από τον Άκη και το Γιάννο μέχρι τον Σημίτη και το Στουρνάρα να μετράνε, να «αξιοποιούν» ή να τρώνε τα 16 δισεκατομμύρια δραχμές ή άλλως 50 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος απ όλους έκανε τι στον καταμερισμό εργασίας του Τσουκατικού ΠΑΣΟΚ, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι και προφανώς αυτό γεννά και τη συνενοχή τους και τη σιωπή τους σήμερα.

Όσα είπε στη δίκη του ο Θόδωρος Τσουκάτος συνθέτουν την πραγματική ιστορία του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που από τα οράματα της Αλλαγής και του μετασχηματισμού της κοινωνίας πέρασε στο αμέτρητοι μετρητό και τη διαπλοκή που ο Σημίτης και η παρέα του ονόμασαν ανάπτυξη. Η Ελλάδα αναπτυσσόταν με τρόπο που κονομούσαν οι εργολάβοι, οι μιντιάρχες, η παλιά ελίτ αλλά και η νέα που ανακάλυψε τα ομόλογα, τα swap, τα χρηματοπιστωτικά προιόντα και όλους τους ωραιοποιημένους όρους της ληστείας.

Αυτού του ΠΑΣΟΚ παιδί είναι η Φώφη Γεννηματά όσοι και αν οι οικογενειακές της αναφορές ακουμπάνε το άλλο , το οραματικό ΠΑΣΟΚ της ελπίδας. Από το ίδιο ΠΑΣΟΚ της Σημιτικής χλωρίδας προέρχονται όσοι επιχείρησαν να κρύψουν τις ευθύνες τους (πολλές απ αυτές ποινικές) σε διάφορους μετασχηματισμούς με διάφορα ονόματα αλλά με μοναδικό ζητούμενο να επιβιώσουν πολιτικά και γιατί όχι να ξανακυβερνήσουν ως παρθένες που μόλις έκαναν επιτυχή συρραφή παρθενικού υμένα.

Το ΚΙΝΑΛ είναι το ΠΑΣΟΚ που δεν θέλει ούτε να θυμίζει, ούτε να θυμάται πως είναι ΠΑΣΟΚ και που ειδικεύεται περισσότερο σε αλλαγές ΑΦΜ και αρπαχτές απ ό,τι στην πολιτική και την ηθική που πρέπει να έχει. Ο Θόδωρος Τσουκάτος επειδή δικάζεται, επειδή ήθελε να στείλει τα μηνύματά του ή επειδή πετάχτηκε σαν λεμονόκουπα περιέγραψε ποιο είναι το ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να επιβιώσει σήμερα. Τσουβαλιασμένο μέσα σε σακούλες με μαύρο χρήμα, προσφορές ιδιωτών χορηγών που προφανώς πήραν ως αντάλλαγμα στην προσφορά τους την Ελλάδα της διαπλοκής που δημιούργησαν. Το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά είναι το ΠΑΣΟΚ του μέντορα Σημίτη με τους δύο Γιάννους (Στουρνάρα και Παπαντωνίου) να κυριαρχούν στην Οικονομία η οποία διαμορφωνόταν με όρους Τσουκάτου και μαύρης βαλίτσας. Όλα τα υπόλοιπα, όπως και το ίδιο το κόμμα της Φώφης, είναι δημιούργημα των μιντιαρχών που δεν θέλουν με τίποτα να βρεθούν στη θέση του Τσουκάτου.

Υπό άλλες συνθήκες, οι αποκαλύψεις-ομολογίες Τσουκάτου, θα είχαν δημιουργήσει πολιτική θύελλα. Τα Μέσα Ενημέρωσης σήμερα διατηρούν το θέμα σε επίπεδο μονόστηλου, ξέροντας πως κάθε αναφορά στα λεγόμενα Τσουκάτου είναι αναφορά στον κακό εαυτό τους. Το ΚΙΝΑΛ ή όπως αλλιώς λέγεται αυτές τις μέρες σιωπά ενώ η Φώφη χτυπά χαρωπά τα δυό της χέρια επαναλαμβάνοντας το αφήγημα της μεγάλης δύναμης και κουνιέται αντανακλαστικά ως ουρά του Κυριάκου , όποτε ο ίδιος με το δικό του αφήγημα νοιώθει τη δική του ευωχία.

Η ζωή όμως έχει το δικό της τρόπο και να αποκαθιστά τα πράγματα και να εκδικείται έστω και χωρίς την κάλυψη από τα ΜΜΕ. Η Βουλή ψήφισε πως θα αναθεωρήσει το άρθρο του Συντάγματος που δημιούργησε το έκτρωμα του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, το γνωστό ως νόμο Βενιζέλου. Το παλιό σύστημα δεν μπορεί να επιβάλει τους κανόνες ούτε να παραπλανήσει. Η ατιμωρησία δεν είναι τελικώς αναγκαίο στοιχείο της πολιτικής και οι φορείς της, την ώρα ακριβώς που αναθεωρείται η ασυλία τους, περιγράφονται από τον πρώην σύντροφό τους Θόδωρο Τσουκάτο, το στρατηγό του Σημίτη ως πρωταγωνιστές μιας ιστορίας διαφθοράς και συναλλαγής. Η πραγματική ιστορία του ΚΙΝΑΛ ή εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, περιγράφεται από τον Τσουκάτο και κάποιος πρέπει να το πει στην Φώφη ή να αλλάξει έστω τις ομιλίες της που καταγράφουν ψυχική ανάταση πριν την πενθήμερη σχολική εκδρομή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter