Μήνυμα ενότητας του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) προς τους δικαστικούς λειτουργούς

Μήνυμα ενότητας του προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) προς τους δικαστικούς λειτουργούς

Επιστολή του με συναινετική διάθεση και προς τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να πέσουν και οι τόνοι , μετά τις οξείες αντιπαραθέσεις που σημειώθηκαν στα τέλη της περασμένης πια χρονιάς τόσο ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ της ΕΔΕ αλλά και με εκπροσώπους των δικηγόρων, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης, με επιστολή του προς τους δικαστικούς λειτουργούς τους εύχεται για το νέο έτος τονίζοντας παράλληλα ότι η Ε.Δ.Ε “θα είναι αρωγός σε κάθε συνάδελφο, τόσο προσωπικά όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας συνείδηση των δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες επιτελούμε το καθήκον μας”.

Παράλληλα, τους ενημερώνει για επιστολή του προς τους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας “ώστε να επέλθει εξομάλυνση των σχέσεων και αποκατάσταση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης Δικαστών και Δικηγόρων. Στον κοινό αγώνα και στις προκλήσεις του μέλλοντος οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι».

Το μήνυμα Σεβαστίδη προς τους δικαστικούς λειτουργούς

Εύχομαι το νέο έτος να είναι δημιουργικό και ευτυχισμένο για όλους. Η Ένωση θα είναι αρωγός σε κάθε συνάδελφο, τόσο προσωπικά όσο και σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας συνείδηση των δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες επιτελούμε το καθήκον μας. Επιθυμία μου είναι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αποκατάσταση του κλίματος ηρεμίας στους κόλπους της Δικαιοσύνης. Στη συναινετική αυτή κατεύθυνση απηύθυνα επιστολή στους Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, ώστε να επέλθει εξομάλυνση των σχέσεων και αποκατάσταση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης Δικαστών και Δικηγόρων. Στον κοινό αγώνα και στις προκλήσεις του μέλλοντος οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter