Μήνυμα έστειλε ο Μέσι αγκαλιά με τα παιδιά του κατά του κορονοϊού (Photo)

Μήνυμα έστειλε ο Μέσι αγκαλιά με τα παιδιά του κατά του κορονοϊού (Photo)

Η μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού ολοένα και γιγαντώνεται σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή των μέτρων πρόληψης ενάντια στον φονικό ιό είναι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση του. Τα μηνύματα πολλά από επώνυμους και ανώνυμους. Και φυσικά από αστέρες και του ποδοσφαίρου.

Ο Λιονέλ Μέσι, πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά του, συνοδεύοντάς την με ένα προσωπικό μήνυμα αναφορικά με αυτά που πρέπει να κάνει ο καθένας προκειμένου να προστατευθεί, αλλά και να προστατεύσει τους συνανθρώπους του από τον ιό…

Το μήνυμα του μεγάλου άσου αναφέρει: «Αυτές είναι περίπλοκες μέρες για ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε με ανησυχία για το τι συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε, τοποθετώντας τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που υποφέρουν από το χειρότερο, είτε επειδή έχουν επηρεαστεί άμεσα, είτε η οικογένειά τους και οι φίλοι τους ή επειδή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Θέλω να στείλω πολλή δύναμη σε όλους.

Η υγεία πρέπει πάντα να είναι το σημαντικό πράγμα. Είναι μια ιδιαίτερη και κρίσιμη στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τις ενδείξεις των οργανισμών υγείας όπως η δημόσια αρχή. Μόνο έτσι μπορούμε να την καταπολεμήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να είμαστε υπεύθυνοι και να μείνουμε στο σπίτι, μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτή την φορά στιγμές με την οικογένειά μας που δεν έχουμε πάντα. Μία αγκαλιά και ελπίζω να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

View this post on Instagram

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Μυστικά & Documento

26/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter