Απάντηση στον πρώην πρωθυπουργό

Μήνυμα Καμμένου προς Κ. Καραμανλή με σπόντες για τη «ΝΔ του Κούλη» (Photo)

Κεντρικό σημείο αναφοράς στη χθεσινή πρώτη ημέρα του 11ου συνεδρίου της ΝΔ ήταν ασφαλώς η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και η λιτή δήλωσή του με την οποία άνοιξε τα χαρτιά του και ανέφερε τις προτεραιότητες που θα πρέπει να έχει η ΝΔ στο Συνέδριο.

Όπως επισήμανε, το κόμμα του θα πρέπει να έχει ως προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις «με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση».

Ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την θέση του Κ. Καραμανλή, προέβη σήμερα στην ακόλουθη ανάρτηση, επιτιθέμενος στη Νέα Δημοκρατία και την πολιτική γραμμή που έχει υιοθετήσει ο πρόεδρός της Κ. Μητσοτάκης. Έγραψε: 

Οι ΑΝΕΛ τη συνταγματική αναθεώρηση, την προτείναμε, τη στήριξη όσων έχουν πληγεί περισσότερο την εφαρμόζουμε η ΝΔ του Κούλη ΟΧΙ Πρόεδρε Κ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.