Μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: «Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε»

Μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία: «Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε»

«Η_x000D_
Ελλάδα είναι μία φιλειρηνική χώρα και επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους_x000D_
γείτονές της», τόνισε, μεταξύ άλλων, από τον Πόρο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,_x000D_
Πάνος Καμμένος

συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε, όμως, και μία χώρα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε ένα χιλιοστό εδάφους, θάλασσας και αέρα. Δεν υποχωρούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και δεν προκαλούμε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι διαχρονικά η δύναμη αποτροπής και προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας».

Όπως είπε ακόμη, «ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός και ο αναθεωρητισμός που επικρατούν στη γειτονιά μας δεν μας επιτρέπουν να εφησυχάζουμε. Η πολιτική των αυξανόμενων αμφισβητήσεων και διεκδικήσεων της Τουρκίας αποδεικνύει ότι κάθε άλλο παρά σεβασμό στην αρχή της καλής γειτονίας επιδεικνύει».

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τον Πόρο, όπου ανακοίνωσε τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Πόρου για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων ναυτών της 2018 Α’ ΕΣΣΟ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη σύσταση νέων ευέλικτων μονάδων, όπως η νεοσυσταθείσα Διοίκηση των ιπταμένων μέσων του Πολεμικού Ναυτικού, και τον εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter