Μήνυμα με νόημα από την Φώφη στον… Σταύρο!

Μήνυμα με νόημα από την Φώφη στον… Σταύρο!

Μία ανακοίνωση με… αποστολέα τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής!

Με τις φήμες να «οργιάζουν» για επικείμενη αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ, η ηγεσία του πολυκομματικού φορέα προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία ενημερώνει και… προειδοποιεί ότι στο Κίνημα λένε «ναι» στον πλουραλισμό ιδεών και τον αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά παράλληλα υπηρετούν και την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Και για όσους δεν… κατάλαβαν, η κατάληξη είσαι σαφής και διπλή: πρώτον, ότι «συζητήσεις για ‘’αποχωρήσεις εν αναμονή’’ δεν βοηθούν» και δεύτερον, ότι «σε κάθε περίπτωση, προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά» – με λίγα λόγια, κάντε ό,τι σας φωτίσει, σύντροφοι της Σεβαστουπόλεως! Ούτως ή άλλως, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, το Κίνημα Αλλαγής «είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω»…

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ:

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας.

Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.

Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών. Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter