Μηνύματα προς ΝΔ εκ «δεξιών»: Κατηγορούσαμε τον Τσίπρα και κάνετε τα πάντα να τον ξεπεράσετε

Μηνύματα προς ΝΔ εκ «δεξιών»: Κατηγορούσαμε τον Τσίπρα και κάνετε τα πάντα να τον ξεπεράσετε

Με τάση αυτοκριτικής χρησιμοποιώντας το προεκλογικό «οπλοστάσιο» της Νέας Δημοκρατίας είναι το νέο άρθρο-καταγγελία κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη προερχόμενο από την ακροδεξιά πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος.

Στο νέο της δημοσίευμα η ιστοσελίδα «antinews.gr» πλήττει καίρια το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει συγκεκριμένα:

«Κατηγορούσαμε την κυβέρνηση Τσίπρα για τα χάλια της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να την ξεπεράσει.»

Για να συμπληρώσει:

«Έχει αποτύχει σε όλα και προπαγανδίζει απεγνωσμένα για λίγη ακόμη εξουσία.

Κλεισμένοι ερμητικά στη γυάλα του Μαξίμου οι κυβερνώντες έχουν χάσει κάθε επαφή με τη δυστυχισμένη κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον της βλέποντας τις τσέπες να αδειάζουν επικίνδυνα, τους περιορισμούς να παρατείνονται, την ανεργία να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί αστεία διαγγέλματα εκτός τόπου και χρόνου.»

Κατά τα άλλα, τον κατηγορούν για ασύστολα ψέματα και ανυποληψία, σημειώνοντας:

«Δίνετε πακτωλό εκατομμυρίων στα Μέσα Ενημέρωσης για να λιβανίζουν μια κυβέρνηση αποτυχημένων αντί να ενισχύσετε το ΕΣΥ.»

Και σημειώνουν: 

«Κύριε Μητσοτάκη, δυστυχώς παρά την καλοπληρωμένη προπαγάνδα και τις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις καταφέρατε μόλις σε ενάμισι χρόνο να δημιουργήσετε ένα ισχυρό αντιμητσοτακικό ρεύμα.

Η δυσπιστία των πολιτών τόσο προς εσάς όσο και προς την κυβέρνησή σας, τους οδηγεί στο κυνήγι της ελπίδας που τους στερήσατε.»

Παραθέτουμε το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr

ΦΥΓΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Ο κύριος Μητσοτάκης και οι συνδαιτυμόνες του συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα καταπατώντας όρκους και υποσχέσεις που μοίρασαν απλόχερα στον ελληνικό λαό για να υφαρπάξουν την ψήφο του.

Βουλιάζουν στην ανυποληψία και προσπαθούν σε καθημερινή βάση με ασύστολα ψέματα να μας πείσουν πόσο καλά διαχειρίζονται την πανδημία, πόσο τα καταφέρνουν στην οικονομία που με τις επιλογές τους τη διέλυσαν οριστικά και πως τώρα όλα θα αλλάξουν με το περίφημο σχέδιο της έκθεσης Πισσαρίδη.

Εντάξει, είπαμε. Τρώμε σανό ως λαός, αλλά μην μας το παρέχετε αφειδώς.

Κατηγορούσαμε την κυβέρνηση Τσίπρα για τα χάλια της και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τα πάντα για να την ξεπεράσει.

Έχει αποτύχει σε όλα και προπαγανδίζει απεγνωσμένα για λίγη ακόμη εξουσία.

Κλεισμένοι ερμητικά στη γυάλα του Μαξίμου οι κυβερνώντες έχουν χάσει κάθε επαφή με τη δυστυχισμένη κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον της βλέποντας τις τσέπες να αδειάζουν επικίνδυνα, τους περιορισμούς να παρατείνονται, την ανεργία να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί αστεία διαγγέλματα εκτός τόπου και χρόνου.

Τα κόκκινα δάνεια αυξάνονται ραγδαία, τα χρέη στην εφορία πολλαπλασιάζονται, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη και οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των… άριστων ανίκανων μας λένε για την ανάπτυξη που έρχεται με τη νέα χρονιά.

Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

Η κοινωνία βράζει κι εσείς την κοροϊδεύετε ξεδιάντροπα.

Από τη μια μας λέτε ότι το κράτος δεν μαζεύει έσοδα και από την άλλη δεν κάνετε τίποτα ώστε να βοηθήσετε ουσιαστικά τα νοικοκυριά προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μην κατάσχονται οι λογαριασμοί τους.

Διαφημίζετε με θρασύτητα τον νέο αισχρό πτωχευτικό νόμο που ψηφίσατε για να παίρνετε τα σπίτια των Ελλήνων.

Εν μέσω πανδημίας οι εισπρακτικές εταιρείες οργιάζουν πιέζοντας αφόρητα τους πολίτες να καταβάλλουν τη δόση από τον μισθό τους που εσείς πετσοκόψατε.

Συνεχίζετε την πολιτική Τσίπρα με τα επιδόματα ελεημοσύνης λες και οι Έλληνες είναι επαίτες, διαλύοντας και τα τελευταία ίχνη αξιοπρέπειας που τους είχαν απομείνει.

Ενισχύετε οικονομικά τους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι επί 24ωρου βάσεως διασπείροντας τον ιό σε κάθε γωνιά της χώρας, όταν εκατομμύρια συμπολίτες μας βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας.

Κάνατε την Ελλάδα Μπέργκαμο και ζητάτε ευθύνες από τους σκεπτικιστές πολίτες, τους νέους και τους επαγγελματίες της εστίασης για να καλύψετε την ανεπάρκειά σας.

Χρηματοδοτείτε μια ιδιωτική αεροπορική επιχείρηση με 120.000.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν με το ίδιο τίμημα εξαγοράς της από τον ιδιώτη, όταν τότε μας λέγατε ότι την ιδιωτικοποιείτε προκειμένου να απαλλάξετε τον ελληνικό λαό από το να βάζει συνέχεια το χέρι στην τσέπη και να ενισχύει τον καταχρεωμένο εθνικό αερομεταφορέα.

Δίνετε πακτωλό εκατομμυρίων στα Μέσα Ενημέρωσης για να λιβανίζουν μια κυβέρνηση αποτυχημένων αντί να ενισχύσετε το ΕΣΥ.

Βαδίζετε ολοταχώς προς τις Πρέσπες του Αιγαίου βαφτίζοντας το κρέας ψάρι υποκύπτοντας συνεχώς στις επεκτατικές βουλιμίες του γείτονα.

Από το δεν θα υποδεχθώ ποτέ πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας στην Ελλάδα, φτάσατε να προωθείτε την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και μνημόνια οικονομικής συνεργασίας.

Κύριε Μητσοτάκη, δυστυχώς παρά την καλοπληρωμένη προπαγάνδα και τις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις καταφέρατε μόλις σε ενάμισι χρόνο να δημιουργήσετε ένα ισχυρό αντιμητσοτακικό ρεύμα.

Η δυσπιστία των πολιτών τόσο προς εσάς όσο και προς την κυβέρνησή σας, τους οδηγεί στο κυνήγι της ελπίδας που τους στερήσατε.

Μιας ελπίδας που θα ξανακάνει την πατρίδα και την παράταξη περήφανες, εξοβελίζοντας στο πυρ το εξώτερο τη δυστοπία που ορέγεστε μαζί με την εκσυγχρονιστική παρέα σας που ανασύρατε από την αφάνεια.

Να είστε σίγουρος ότι όσο θα τους βυθίζετε στην άβυσσο των αδιεξόδων σας τόσο θα ατσαλώνονται, και κάποια στιγμή θα απαιτήσουν να ΦΥΓΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ (!!!) για να ανασάνουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter