Μήνυσε το κανάλι Fox για μισογυνισμό

Μήνυσε το κανάλι Fox για μισογυνισμό

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Άντρεα Τάνταρος ζητάει αποζημίωση 50 εκατ. ευρώ

Μήνυση κατά του αμερικανικού καναλιού Fox, όπου εργαζόταν, έκανε η  37χρονη παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής, Άντρεα Τάνταρος. Η Τάνταρος ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος του δικτύου Ρότζερ Άιλες και άλλα στελέχη διοικούν το κανάλι εκφοβιστικά, με μισογυνισμό, σαν να είναι η έπαυλη του Playboy, με στόχο το σεξ.

Μάλιστα, τους ζητάει αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αντιδρώ στην αδικία όλη μου τη ζωή. Δεν πρόκειται να εξαφανιστώ, όπως εκείνοι επιθυμούν. Είναι στη μέση το ελληνικό γινάτι μου βλέπετε» δηλώνει χαρακτηριστικά μετά την απόλυσή της από το Fox και η συνέχεια δίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει από το 2016, οπότε η Τάνταρος έπαψε να δουλεύει στο Fox ως παρουσιάστρια και πολιτική αναλύτρια και -όπως έχει γραφτεί- το κανάλι της πρότεινε να συμβιβαστούν προσφέροντάς της ένα επταψήφιο ποσό, αλλά η ίδια το απέρριψε.

Η επίσημη απάντηση του Fox είναι ότι η Ελληνίδα δεν είναι θύμα, είναι καιροσκόπος.

Η Τάνταρος εργαζόταν ως παρουσιάστρια στο κανάλι από το 2010 και το 2014, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν πρώην γερουσιαστή που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή. Παρόλο που η παρουσιάστρια παραπονέθηκε στους συνεργάτες της για το γεγονός, το κανάλι συνέχισε να καλεί τον γερουσιαστή στην εκπομπή της.

Όσο για τον πρόεδρο του καναλιού, όπως αναφέρει στην αγωγή της, της έκανε δεκάδες σεξιστικά σχόλια στο γραφείο του όπως «για γύρνα από πίσω να σε δω καλά», «πάω στοίχημα πως είσαι άγριο κορίτσι» και «θα είσαι τέλεια με μπικίνι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter