Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ από τον… «λεβέντη» Λαγό για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μήνυση κατά του ΠΑΜΕ από τον… «λεβέντη» Λαγό για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ο Λαγός έγινε… «Τούρκος»

Τον τίτλο «όλα στην κυρία» θα μπορούσε να φέρει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου και υπόδικος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες υποκρίνεται τον ευρωβουλευτή.

Ο Λαγός φαίνεται πως εκνευρίστηκε πολύ όταν είδε χθες την ενθουσιώδη ανταπόκριση που έλαβε η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ να πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, παρά το μέτρο απαγόρευσης των συναθροίσεων, τηρώντας όμως τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

Είδε τις κόκκινες σημαίες λοιπόν ο Γιάννης Λαγός και έγινε… «Τούρκος».

Σήμερα λοιπόν κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του ΠΑΜΕ, του Γ.Γ. υποστρατήγου της ΕΛΑΣ, αλλά και του Νίκου Χαρδαλιά.

Στο παραληρηματικό βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Λαγός προκειμένου να παρουσιάσει τη σοβαρή αυτή πρωτοβουλία του μορφώματος που έχει δημιουργήσει, κάνει λόγο για τον… «μπίλντεμπεργκ Μητσοτάκη» που δεν επέτρεψε σε γεροντάκια να πάρουν το Άγιο Φως από τις εκκλησίες, αλλά επέτρεψε τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, χωρίς φυσικά να λείπει η εμφυλιοπολεμική ρητορική.

Όλα αυτά, φυσικά στέκοντας μπροστά σε όσες εικόνες της Παναγίας μπόρεσε να βρει ώστε να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την οψίμως εκδηλωθείσα χριστιανική του πίστη.

https://www.youtube.com/watch?v=uftvavgmgeY

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter