Μήνυση κατά του Τραμπ από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Μήνυση κατά του Τραμπ από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε σήμερα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή ένα πρόσφατο tweet του, όπου, όπως καταγγέλλει η ίδια, ο μεγιστάνας αφήνει υπόνοιες ότι εκείνη είπε ψέματα σχετικά με ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα ώστε να μην συζητήσει με κανέναν την φερόμενη σεξουαλική σχέση της με τον ίδιο.

Η Ντάνιελς, ή Στέφανι Κλίφορντ όπως είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο, κατέθεσε τη μήνυση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, επικαλούμενη το μήνυμα που ανήρτησε ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter την 18η Απριλίου, σχετικά με το σκίτσο ενός άνδρα, τον οποίο η πρωταγωνίστρια των ροζ ταινιών κατηγορεί ότι την απείλησε το 2011, πέντε χρόνια μετά την φερόμενη ερωτική επαφή της με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δισεκατομμυριούχος έγραψε: «ένα σκίτσο χρόνια αργότερα για έναν ανύπαρκτο άνδρα. Μια απόλυτα βρώμικη δουλειά, που μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Ψευδών Ειδήσεων για τους Χαζούς (αλλά το γνωρίζουν)!».

Στη μήνυση που κατατέθηκε, η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ γνώριζε ότι τα όσα έγραψε ήταν αναληθή ή το έκανε με ασυνείδητη περιφρόνηση προς την αλήθεια των γεγονότων.

Επιπλέον, λέει ότι θεώρησε το μήνυμα αυτό ως δυσφήμιση σε βάρος της διότι κατηγόρησε ψευδώς κάποιον ότι διέπραξε ένα έγκλημα εναντίον της όταν κανενός τέτοιου είδους έγκλημα δεν συνέβη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter