Μήνυση Θεοδωρίδη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Σιμιτζόγλου

Μήνυση Θεοδωρίδη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Σιμιτζόγλου

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε μήνυση για παράβαση καθήκοντος στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για την δίωξη που του άσκησε. 

Στη μήνυση του ο Θεοδωρίδης αναφέρει ότι από την στιγμή που δεν έχει θεσμικό ρόλο στους «ερυθρόλευκους», δεν οφείλει να λογοδοτήσει στο συγκεκριμένο όργανο.

Στην χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα αναφερόταν: «Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Η δίωξη ασκήθηκε στον Σ. Θεοδωρίδης για την ακόλουθη δήλωση του: «…Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter