Μήνυση σε Μαρινάκη – Κουρτάκη καταθέτει το Μαξίμου

Μήνυση σε Μαρινάκη – Κουρτάκη καταθέτει το Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και στον εκδότη των παραπολιτικών Γιάννη Kουρτάκη, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Tζανακόπουλος με αφορμή το τηλεφώνημα του πρώτου το βράδυ του Σαββάτου στον κ. Τζανακόπουλο, το οποίο δημοσιοποίησε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας κατά διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των συντακτών, προανήγγειλε την κατάθεση αγωγή και μήνυσης, όπως είπε για συκοφαντικά δημοσιεύματα, εις βάρος του κυρίου Μαρινάκη και του κυρίου Κουρτάκη.

«Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα Κολομβία» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Τζανακόπουλου, για να συνεχίσει: «η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας… Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μέτωπο με την συμμορίτικη ασυδοσία, την αυταρέσκεια και την προσβλητική για τη δημοκρατία αλαζονεία αυτού του συστήματος οικονομικής και πολιτικής εξουσίας» ήταν οι χαρακτηριστικές αναφορές του υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Παράλληλα ο κ. Τζανακόπουλος, κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, να δώσει εξηγήσεις αφενός για την ταύτισή του με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη αφετέρου γιατί συνεχίζει, όπως είπε, να καλύπτει και να προστατεύει «έναν διωκόμενο επιχειρηματία».

«Μπαράζ» ανακοινώσεων από ΝΔ-Μαξίμου

Μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, πηγές από τη ΝΔ σχολίασαν τα εξής:

«Είναι αδιανόητο και πρωτοφανές το γραφείο του πρωθυπουργού σε ένα κράτος δικαίου να χαρακτηρίζει “ναρκέμπορο” οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Αυτό το σχόλιο έφερε την άμεση και λακωνική απάντηση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Αδιανόητο είναι να λειτουργεί το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ως Γραφείο Τύπου του κ. Μαρινάκη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter