Mήνυση της Μάγδας Φύσσα για τα χθεσινά έκτροπα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Mήνυση της Μάγδας Φύσσα για τα χθεσινά έκτροπα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον χρυσαυγίτη Γ.Ρουπακιά κατέθεσε σήμερα μήνυση κατ’ αγνώστων αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου για την προκλητική και άνανδρη συμπεριφορά ομοιδεάτη των χρυσαυγιτικών, ο οποίος την ώρα των επεισοδίων χθες μέσα στο ακροατήριο της φώναξε “Που είναι τώρα ο Παύλος σου;”.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την χθεσινή δικάσιμο , χρυσαυγίτες που παρακολουθούσαν τη διαδικασία άρχισαν να φωνάζουν μέσα στο δικαστήριο συνθήματα όπως «Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή» και «π… γιοι αναρχικοί» και να πετάνε αντικείμενα.

Είχαν …ενοχληθεί επειδή μάρτυρας της υπόθεσης είχε ζητήσει να μπουν στην αίθουσα και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία αντιεξουσιαστές στους οποίους δεν είχε επιτραπεί η είσοδος .

Στην αίθουσα του δικαστηρίου εισέβαλε διμοιρία των ΜΑΤ που υπό τις επευφημίες των χρυσαυγιτών απώθησε βίαια τους νεαρούς που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη δίκη και αντέδρασαν στις προκλήσεις των χρυσαυγιτών.

Αποδέκτης όμως απειλών και υβριστικών σχολίων έγινε και η Μάγδα Φύσσα στην οποία ένας από αυτούς της φώναξε “Που είναι τώρα ο Παύλος σου;”.

Η μητέρα του Παύλου αντέδρασε αμέσως ζητώντας να της δοθούν τα στοιχεία του θρασύ χρυσαυγίτη, χωρίς όμως να βρει ανταπόκριση.

Με τη μήνυση της τώρα ζητά την ταυτοποίηση από τις αρχές τόσο του συγκεκριμένου, καθώς υπάρχει οπτικό υλικό, όσο και αυτών που προκάλεσαν τα πρωτοφανή επεισόδια.

Αφήνει δε και αιχμές σε βάρος σε ΜΜΕ για ελλιπή κάλυψη της δίκης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην μήνυση της:

«Κατά τα χθεσινά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Εφετείο Αθηνών, και αφού είχαν αποσυρθεί τα μέλη του Δικαστηρίου, η Μάγδα Φύσσα έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων και απειλών, από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν εντός της αίθουσας και ενώπιον πλήθους κόσμου και αστυνομικών δυνάμεων. Κατόπιν αυτού, προέβη σήμερα σε υποβολή μήνυσης- έγκλησης κατ’ αγνώστων και κατά παντός άλλου υπευθύνου, τόσο για τα σε βάρος της αδικήματα, όσο και για τα σχόλια που προσέβαλαν την μνήμη του γιου της, Παύλου Φύσσα. Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές την ταυτοποίηση των ατόμων που τέλεσαν τις ανωτέρω παράνομες πράξεις, κατόπιν της ακριβούς περιγραφής τους, αλλά και λοιπών στοιχείων και φωτογραφικού υλικού που εκείνη εισέφερε. Επίσης, αναμένουμε από τα ΜΜΕ να επιδείξουν στο μέλλον το ίδιο ενδιαφέρον και για τα συντριπτικά στοιχεία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύονται σε κάθε δικάσιμο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter