Μηνυτήρια αναφορά Καμίνη για τις καταγγελίες για παιδική πορνεία στο Πεδίο του Άρεως

Μηνυτήρια αναφορά Καμίνη για τις καταγγελίες για παιδική πορνεία στο Πεδίο του Άρεως

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ζήτησε παρέμβαση του εισαγγελέα με αφορμή τις καταγγελίες για παιδική πορνεία στο Πεδίον του Άρεως.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε ότι θα στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα.

«Το ζήτημα αυτό με συγκλονίζει. Εφόσον οι σοβαρότατες καταγγελίες περί παιδικής πορνείας έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο, νιώθω υποχρεωμένος να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μετά από αίτημα κατοίκων της περιοχής το ζήτημα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, στο οποίο είχε κληθεί και η αντιπεριφερειάρχης Αττικής Κεντρικού Τομέα Ερμίνα Κυπριανίδου, καθώς το Πεδίον του Άρεως, διοικητικά ανήκει στην περιφέρεια Αττικής.

«Πριν συζητήσουμε αν το Πεδίον του Άρεως πρέπει ή όχι να το αναλάβει ο δήμος Αθηναίων, πρέπει να λυθεί το μεγάλο ζήτημα των κυκλωμάτων διακίνησης ουσιών και απ’ ό,τι φαίνεται και εκμετάλλευσης ανθρώπων που ενδημούν στην περιοχή» τόνισε ο κ. Καμίνης, καταλήγοντας: «το πρόβλημα των ναρκωτικών μπορεί να λυθεί με νέες δοκιμασμένες σε όλο τον κόσμο προσεγγίσεις, πάμε να κινηθούμε όλοι μαζί, να συνεργαστούμε για τα προβλήματα και όλα τα άλλα θα έρθουν».  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter