Μηταράκης στη Λέρο: Πήγε για τους μετανάστες αλλά μίλησε με ξενοδόχους για τον… τουρισμό

Μηταράκης στη Λέρο: Πήγε για τους μετανάστες αλλά μίλησε με ξενοδόχους για τον… τουρισμό

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, μετέβη, σήμερα, στη Λέρο, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, με το αρμόδιο υπουργείο μάλιστα να… πανηγυρίζει εκδίδοντας δελτίο τύπου με το οποίο χαρακτηρίζει “απόλυτα επιτυχημένη” την επίσκεψη στο ακριτικό νησί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου συναντήθηκε μόνο με εργαζόμενους ση Μονάδα Πρότυπης Παραγωγής Φαγητού του νησιού, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ενώ επισκέφθηκε και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού, όπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί από το προσωπικό του, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για συνάντησή του με μετανάστες και πρόσφυγες προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους ή να δει από κοντά τις συνθήκες διαμονής τους. 

Εν συνεχεία, συναντήθηκε με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και του Πολεμικού Ναυτικού, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης. Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέρου, κ. Κόλια.

Προηγουμένως βέβαια είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του κ. Μηταράκη και της Ένωσης Ξενοδόχων της Λέρου, όπου μετά από σχετική επικοινωνία που πραγματοποίησε με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα προστεθεί ένα ακόμη ακτοπλοϊκό δρομολόγιο στη Λέρο εν όψει της θερινής περιόδου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter