Μητέρα και ο δεκάχρονος γιος της νεκροί σε τροχαίο – Έπεσαν πάνω σε πυροσβεστικό όχημα

Μητέρα και ο δεκάχρονος γιος της νεκροί σε τροχαίο – Έπεσαν πάνω σε πυροσβεστικό όχημα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για μία γυναίκα και ένα μικρό παιδί, που έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η πρώτη, με όχημα της Πυροσβεστικής, στη επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, στο ύψος της Άνθειας.

Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 10χρονου γιου της που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και τον θάνατο της οδηγού την οποία με δυσκολία απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ μάρκας Nissan με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε, από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, με το διερχόμενο όχημα της πυροσβεστικής. Το αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν όλη η μπροστινή και αριστερή πλευρά του Nissan να καταστραφεί ενώ το όχημα της Πυροσβεστικής να ντελαπάρει.

Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν προληπτικά οι 3 Πυροσβέστες που επέβαιναν στο Πυροσβεστικό όχημα οι οποίοι είχαν τις αισθήσεις τους από την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη αστυνομίας και Πυροσβεστικής, ενώ ο δρόμος παρέμεινε για μεγάλο διάστημα κλειστός και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν περιφερειακά μέσα από τα χωριά.

Πηγή:e-evros.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter