Μητέρα Τοπαλούδη: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα – Ο Ποινικός Κώδικας ευνοεί δολοφόνους

Μητέρα Τοπαλούδη: Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα – Ο Ποινικός Κώδικας ευνοεί δολοφόνους

Να γίνουν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα ζήτησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης κόρης της ενώ όπως είπε δεν είναι ικανοποιημένη από την ποινή που επιβλήθηκε στους δύο κατηγορούμενους.

«Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν. Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ; Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι», τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας σήμερα Δευτέρα τον Alpha.

«Φτάνει ο εμπαιγμός, φτάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο Ποινικός Κώδικας, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές», τόνισε η Κούλα Τοπαλούδη.

«Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, “ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους”. Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρωμύλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων», συνέχιζε η μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κούλα Τοπαλούδη δεν έκρυψε την οργή της και για την συγκάλυψη στη Ρόδο, γεγονός που τέθηκε και από την εισαγγελέα της έδρας, η οποία και ζήτησε να ασκηθούν μηνύσεις. «Έμαθαν και οι Ροδίτες να κλείνουν ένοχα μυστικά. Επιτέλους όσοι καλύπτουν τα εγκλήματα, τον βιασμό, είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μην αποκαλούν παιδί τους την Ελένη. Δεν είναι κανενός τους. Να λείπουν τα κλάματα και ο οίκτος. Όταν μπορούσαν, κάλυπταν. Είναι συνένοχοι στο νησί. Στον ουρανό της Ρόδου πλανάται μια αδικοχαμένη ψυχούλα που φωνάζει στους Ροδίτες “γιατί το κάνατε αυτό;”. Πολλοί ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε. (…)

Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα σε αυτή τη χώρα που με προδίδει. Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα. Όλοι τους αγωνίζονται για την καρέκλα τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter