Μητέρα Τοπαλούδη: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν»

Μητέρα Τοπαλούδη: «Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαμογελούν»

Στο μνημείο του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι μετέβησαν οι γονείς του δολοφονηθέντος Παύλο.

Η Μάγδα και ο Τάκης Φύσσας πήραν τα λουλούδια και τα σημειώματα που ήταν εκεί ενώ επανέλαβε ότι «δικαιώθηκε η κοινωνία».

«Δεν ξέρω εάν δικαιώθηκε η ψυχή του γιου μου με τον τρόπο που έφυγε. Ξέρω ότι δικαιώθηκε η κοινωνία. Εν μέρει δικαιωθήκαμε και εμείς αλλά και εκείνοι που κόπιασαν», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Αγκαλιά με τη μητέρα της Ελ. Τοπαλούδη η Μάγδα Φύσσα

Η Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, δεν μπόρεσε να είναι χθες στο Εφετείο για να συμπαρασταθεί στη Μάγδα Φύσσα. Ωστόσο, το μυαλό της ήταν εκεί.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Νοερά ήμουν κοντά στη Μάγδα γιατί ήρθε κοντά μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου να μου συμπαρασταθεί και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαστε δύο μάνες ομοιοπαθείς που δολοφόνησαν τα παιδιά μας χέρια βάναυσα και βάρβαρα. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μια ψυχική δικαίωση για τη μανούλα, τη Μάγδα τη Φύσσα, αλλά για εμάς τους χαροκαμένους γονείς αποτελεί μια στιγμιαία ανακούφιση».

«Θα ζούμε μέχρι να πεθάνουμε με αυτόν τον άδικο και άγριο χαμό των παιδιών μας. Τα παιδιά μας θα ζούνε μέσα από τα πρόσωπα των ανθρώπων που μας συμπαραστέκονται. Η εσωτερική μας συντριβή, ο Γολγοθάς στον οποίο μας καταδίκασαν δεν μπορεί να δικαιωθεί με οποιαδήποτε ποινή», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε επίσης: «Για μένα είναι κι αυτή μια ηρωίδα μάνα. Ο Παύλος και η Ελένη ίσως να χαίρονται, ίσως και να χαμογελούν γιατί βλέπουν ότι η θυσία τους δεν πήγε χαμένη. Αγαπητή μου Μάγδα, μόνο ένα έχω να πω, μάνα κουράγιο, κράτα γερά».

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter