Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Έκκληση για βρεφικά και παιδικά γάλατα

Έκκληση για βρεφικά γάλατα 2ης και 3η ηλικίας, κρέμες / φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, καθώς, όπως αναφέρει, «λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του «το απόθεμα έχει μειωθεί δραματικά» και ενδεικτικά αναφέρει ότι κάθε μήνα βοηθάει περίπου 200 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών). Οι εκπρόσωποί του τονίζουν ότι το ΜΚΙΕ δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη. «Οι άνθρωποι που ζητάνε τη βοήθειά μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι».

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με τη βοήθεια και στήριξη του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του και από τον Δεκέμβριο του 2011 και έως σήμερα, έχει δεχτεί πάνω από 56.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική, αλλά και την επαρχία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ, Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00. Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.