Μητσοτάκης: 30 νομοσχέδια μέχρι το τέλος του χρόνου

Μητσοτάκης: 30 νομοσχέδια μέχρι το τέλος του χρόνου

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ψηφιστεί 30 νομοσχέδια ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στους υπουργούς του γιατί όπως είπε τηρούνται μέχρι τώρα τα χρονοδιαγράμματα.

Σημείωσε ότι η διαχείριση των αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού, που υπερβαίνουν τους στόχους, επιτρέπει να ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όταν θα κερδίζεται δημοσιονομικός χώρος. Κάλεσε τους υπουργούς του να υπενθυμίζουν τη δέσμευση της κυβέρνησης πως μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος.

Αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση έδειξε ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει αυγά» και ισχυρίστηκε πως η κοινωνία στηρίζει αυτές τις αλλαγές.

Καθώς εκτός από την Οικονομία στην σημερινή συνεδρίαση είναι και τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων στο υπουργικό συζητήθηκε και το θέμα της αναβάθμισης και των F-16 και των Μιράζ. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέου. Επισήμανε μάλιστα πως η αναβάθμιση αυτή θα συμβάλει στο να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter