Μητσοτάκης: Αυθαίρετα είχαμε πολλά χρόνια αλλά πρώτη φορά κάηκαν όπως στο Μάτι!

Μητσοτάκης: Αυθαίρετα είχαμε πολλά χρόνια αλλά πρώτη φορά κάηκαν όπως στο Μάτι!

«Παραδοχές και ψέματα – Αγωνία για την εξουσία» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη που αν κανείς τον άκουγε θα νόμιζε πως ταυτόχρονα ορκίζεται και ως πρόεδρος της Κυβέρνησης.

«Από σήμερα αναλαμβάνω την ευθύνη» είπε, αλλά κανείς δεν του ζήτησε κάτι τέτοιο, εκτός κι αν παραδέχεται πως ως τώρα ήταν ανεύθυνος.

Ίσως και αυτό, αφού παραδέχθηκε πως το 2007 στην Ηλεία, και τότε τα πράγματα δεν έγιναν καλά, βγήκε ένα πόρισμα και μετά το… χάος! (του υπενθυμίζουμε πως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήρθαν το 2015!). Μας θύμισε μάλιστα πως έχει άμεσες ευθύνες για το χάος, αφού ήταν υπεύθυνος περιβαλλοντικών θεμάτων στις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία.

Μέσα στις παραδοχές του, και η δόμηση των αυθαιρέτων. Αλλά ενώ όπως είπε τα «αυθαίρετα δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι για την τραγωδία», κατέληξε στο συμπέρασμα πως «αυθαίρετα έχουμε πολλά χρόνια, πρώτη φορά όμως κάηκαν όπως έγινε στο Μάτι».

Ίσως με αυτό τον τρόπο να νομιμοποιεί και τις έως τώρα καταστροφές… Κανείς δεν ξέρει τη σκέψη του Κυριάκου που θεωρεί παράδοξο το να καεί το πευκοδάσος μαζί με τα αυθαίρετα, τα αδιέξοδα, τους στενούς δρόμους, τις κλειστές αιγιαλούς, τα λάθος υλικά και τόσα άλλα…..

Πώς και έγινε αυτό κύριε Μητσοτάκη;

Δεν ρωτάτε τον κύριο Μπούρα

Ο κ. Μητσοτάκης (μαζί με τον φιλικό του Τύπο) έφτιαξαν και το πόρισμα αφού κατά το αφήγημά του, θα μπορούσε η κατάσταση να αντιμετωπισθεί διαφορετικά, με ανέμους που έπνεαν έως 120 χιλιόμετρα την ώρα, με πυρόσβεση και κρατικό μηχανισμό που έσπευσε αλλά δεν μπόρεσε. Για να μην μιλήσουμε για τις πολλαπλές εστίες, ενδεχομένως μετά από εμπρησμό. 

Ξεχνά βέβαια πως τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τα παρέδωσαν… χωρίς ανταλλακτικά, Τους πυροσβέστες δεν τους ήθελε και πως ακόμα και στον αριθμό 112 οι ευθύνες τους είναι τεράστιες…

Αλλά στον κύριο Μητσοτάκη -που ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα και να παραμείνει στην θέση του- είναι η κατάληψη της Εξουσίας, τίποτα δεν είναι ανήθικο, όλα εξυπηρετούν τον σκοπό, όπως και οι ανυπόγραφες επιστολές της συζύγου του συμβούλου του, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

«Πατώντας επί πτωμάτων», προσπαθούν με όλους τους τρόπους να εκμεταλλευτούν την συναισθηματική φόρτιση του λαού, απολύτως δικαιολογημένη, για μια Ελλάδα που δυστυχώς εκείνοι δημιούργησαν εδώ και δεκαετίες…

Και για να «δέσει το γλυκό» μίλησε για τη Δικαιοσύνη, χρησιμοποίησε ψευδείς ειδήσεις, στημένες δηλώσεις νεοδημοκρατικών στελεχών και κατέληξε στο προσφιλές του ρεφρέν για να φύγει η κυβέρνηση που κάποτε ήταν ανεύθυνη και τώρα είναι καταστροφική.

Να υποθέσουμε πως ο κ. Μητσοτάκης είχε μετά κάποιο ραντεβού με τηλεοπτικό συνεργείο για να πάρει μερικά πλάνα τον πρόεδρο πάνω σε αποκαϊδια…

Αλλά ξεχάσαμε: «Δεν υπάρχει ευθύνη χωρίς παραίτηση», είπε ο κ. Μητσοτάκης που το κόμμα του έχει θεσπίσει το ανεύθυνο των υπουργών… διαχρονικά! 

Εύγε κ. Μητσοτάκη.

Επιβεβαιώσατε πως η ηθική δεν έχει καμία σχέση και όλα νομιμοποιούνται όπως τα αυθαίρετα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter