Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Συνάντηση με την ΠΟΑΣΥ

Μητσοτάκης για εκδήλωση αστυνομίας στα Εξάρχεια: Δεν την σφιχταγκαλιάζει, δεν την αποδοκιμάζει κιόλας

Στην απόφαση της ΠΟΑΣΥ (Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων) να πραγματοποιήσοει ανοιχτή εκδήλωση διαμαρτυρίας στα Εξάρχεια, στις 29 του μήνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε, τελικά, τη λογική του ήξεις αφήξεις…

Κατά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της ΠΟΑΣΥ, ο Πρόεδρος της ΝΔ "αναγνώρισε το δικαίωμα κάθε σωματείου να οργανώνει σε νόμιμα πλαίσια οποιαδήποτε εκδήλωση ή συγκέντρωση και τη «δεδομένη και αυτονόητη αυτονομία" ενός σωματείου. Παράλληλα επανέλαβε την άποψη του ότι δε θεωρεί χρήσιμο αυτή τη στιγμή να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση στα Εξάρχεια. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι θα ζητούσε από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας να την ακυρώσουν. Με δεδομένο την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ο Κ.Μητσοτάκης  δεν παρέλειψε να σημειώσει πως « είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης να διαφυλάξει την τάξη και την ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε αυτήν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.