Μητσοτάκης-Μεϊμαράκης: Συνάντηση στον απόηχο της «τζάμπα μαγκιάς»

Μητσοτάκης-Μεϊμαράκης: Συνάντηση στον απόηχο της «τζάμπα μαγκιάς»

Με πολύ ενδιαφέρον περιμένουν οι πολιτικοί συντάκτες την συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη, το μεσημέρι στο γραφείο του Κυριάκου στη Βουλή.

Η συνάντηση ανακοινώθηκε, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, την περασμένη εβδομάδα.

Θα είναι το πρώτο τετ-α-τετ των δύο πολιτικών μετά τις ηχηρές δηλώσεις Μεϊμαράκη πώς όσοι λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα της κυβέρνησης είναι τζάμπα μάγκες.

Την εκτίμηση ότι θα καθυστερήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης, διατύπωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας. Αναφερθείς στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη, είπε ότι μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό όραμα της ΝΔ.

«Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν» τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής ΝΔ […] ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά θέματα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter