Μητσοτάκης προς Μακρόν: Θα είμαστε στο πλευρό σας για το βήμα προς τα εμπρός της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε προς το νέο Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Emmanuel Macron συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα της χώρας.

Σε αυτήν, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο όραμα για το κοινό μέλλον, προσθέτει ότι «πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για ισχυρή και περισσότερη Ευρώπη» και καταλήγει τονίζοντας τη συμπαράταξή του στο βήμα αυτό, «το οποίο η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη

Κύριον Emmanuel Jean-Michel Frederic Macron

Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας

Η εκλογή σας μας γεμίζει χαρά και μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις διμερείς μας σχέσεις.

Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο όραμα για ένα κοινό μέλλον. Είναι επίσης ξεκάθαρο πώς μετά το Brexit πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για να κάνουμε μια ισχυρή και περισσότερη Ευρώπη στην πορεία της ολοκλήρωσης.

Θα είμαστε στο πλευρό σας σ’ αυτό το βήμα προς τα εμπρός, το οποίο η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Μετά τιμής

Κυριάκος Μητσοτάκης

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.