Μητσοτάκης: Τελειώνει μια δύσκολη χρονιά για την ΕΕ

Μητσοτάκης: Τελειώνει μια δύσκολη χρονιά για την ΕΕ

Την πεποίθηση ότι “μια δύσκολη χρονιά για την ΕΕ φτάνει στο τέλος της” εξέφρασε ο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες, ανέφερε ότι: «Το μεταναστευτικό, η ασφάλεια και οι εξωτερικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών συζητήσεων, καθώς μια δύσκολη χρονιά για την ΕΕ φτάνει στο τέλος της».

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο πρόβλημα του μεταναστευτικού, επισημαίνοντας ότι δεν έχει αντιμετωπιστεί πλήρως και προσέθεσε πως η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής και Συνοριοφυλακής παραμένει προτεραιότητα για την ΕΕ.

«Την ίδια στιγμή τα κράτη-μέλη βρίσκονται αντιμέτωπα και με άλλες προκλήσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Πρέπει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους τα εργαλεία και τις ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον. Αν αποτύχουμε σε αυτό, θα έχουμε αποτύχουμε στα πάντα», κατέληξε ο Κ. Μητσοτάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter