Μητσοτάκης versus Γεννηματά, με στόχο τους ψηφοφόρους!

Μητσοτάκης versus Γεννηματά, με στόχο τους ψηφοφόρους!

Για «παλινωδίες από πλευράς ΚΙΝΑΛ» μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφορικά με το τι θα πράξει το κόμμα της Φώφης Γεννηματά σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.

Και δεν δίστασε να προεξοφλήσει ότι «πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι επέλεξαν το ΚΙΝΑΛ σε προηγούμενες εκλογές, θα εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία»! Και αυτό, όπως είπε, όχι γιατί κατ’ ανάγκην γίνονται Νεοδημοκράτες, αλλά επειδή θέλουν ισχυρή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας…

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, από το Ρέθυμνο όπου βρίσκεται στο πλαίσιο περιοδείας της στην Κρήτη, απάντησε άμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «καλά θα κάνει να ασχοληθεί με τις μεταλλάξεις της ΝΔ, που ξεκίνησε ως δύναμη αντιμνημονιακή, οδήγησε τη χώρα δύο φορές σε εκλογές και, σήμερα, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης απειλεί τον ελληνικό λαό με το όπλο του κ. Τσίπρα, την απλή αναλογική! Την οποία, κατά τα άλλα, καταδικάζει και λέει πως αν δεν είναι αυτοδύναμος, θα οδηγήσει τη χώρα ξανά σε εκλογές τον Αύγουστο».

Η κυρία Γεννηματά, μάλιστα, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να αποκηρύξει επιτέλους τις πολιτικές της κυβέρνησης Καραμανλή από το 2004 έως το 2009, «που οδήγησαν στον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας και τελικά την χώρα στην κρίση που μας ταλανίζει μέχρι και σήμερα».

Και κατέληξε ότι το δίλημμα αυτών των εκλογών «δεν είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter