Μηχανικοί προσφεύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του Ασφαλιστικού Νόμου

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και προσωπικά τεσσάρων διπλωματούχων μηχανικών κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου.

Υπέβαλλαν τρεις αιτήσεις ακυρώσεως κατά των αποφάσεων του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή του νόμου 4387/2016 για το νέο Ασφαλιστικό σύστημα και τον τρόπο υπολογισμού των εισφορών που προβλέπονται.

Υποστηρίζουν ότι η εφαρμογή του επίμαχου νόμου παραβιάζει σωρεία διατάξεων και αρχών τόσο του Ελληνικού Συντάγματος όσο και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

"Δημεύουν με αυτόν τον καταστροφικό νόνο το εισόδημα μας" , αναφέρουν οι προσφεύγοντες.

Επισημαίνεται ότι το ΤΕΕ προσέφυγε στο ΣτΕ ως ΝΠΔΔ μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του εκπροσωπώντας το σύνολο των διπλωματούχων μηχανικών και του τεχνικού κόσμου της χώρας,

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.