Μία ακόμα επιχείρηση βολέματος από τη ΝΔ καταγγέλλει ο Πολάκης: «Της αριστοαχρηστιας το ανάγνωσμα…»

Μία ακόμα επιχείρηση βολέματος από τη ΝΔ καταγγέλλει ο Πολάκης: «Της αριστοαχρηστιας το ανάγνωσμα…»

Η τακτική του βολέματος καλά κρατεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχολιάζει μέσω ανάρτησής του στο facebook το διορισμό του Γεώργιου Καραβάνα ως Αναπληρωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με απόφαση του υπουργού και υφυπουργού Υγείας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καραβάνας γενικός συντονιστής του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία είναι ένας ακόμα «άριστος» της ΝΔ ο οποίος στην αρχή της πανδημίας είχε ζητήσει ευθαρσώς την περικοπή των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων που δεν εργάζονται.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί, αντί των 800€ του ιδιωτικού τομέα, να πληρώνουμε τον κανονικό μισθό σε δημόσιους υπαλλήλους που ΔΕΝ εργάζονται;» αναρωτιόταν τον περασμένο Απρίλιο ο κ. Καραβάνας.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Η επιχείρηση βολέματος αποτυχημένων πολιτευτών της ΝΔ συνεχιζεται ακάθεκτη και προκλητικα .Ειδικα αν έχουν τέτοιες απόψεις ως επιτελάρχες του μητρώου στελεχών «περικοπής μισθών στους δημόσιους υπαλλήλους»

Ο κυριος Καραβάνας Γεώργιος αποτυχών Βουλευτης της ΝΔ στη Λαρισα και υπεύθυνος του μητρώου στελεχών της ΝΔ για τη Θεσσαλία, ορίστηκε αναπληρωτής Διοικητης στο Νοσοκομείο Λαμιας!!!

Κύριε Καραβάνα ,ξεκινήστε την εφαρμογή των απόψεων σας με περικοπή εφημεριών και υπερωριών στο Ιατρικο και νοσηλευτικό προσωπικό ,όπως ετοιμάζει ο Βρούτσης για το σύνολο των εργαζομενων!!!

Της αριστοαχρηστιας το ανάγνωσμα…..

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2707188769524587&id=100007004708966

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter