Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τη Stoiximan

Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τη Stoiximan

Η Stoiximan / Betano είναι Rising Star in Sportsbook 2019 στα SBC Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο 

Μια ακόμη διεθνής διάκριση για τη Stoiximan/Betano ήρθε στα SBC Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Battersea Evolution του Λονδίνου με οικοδεσπότη της βραδιάς τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ruud Gullit. Η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα αναδείχθηκε ως Rising Star in Sportbook 2019 ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου διεθνώς, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη.

Στην εντυπωσιακή τελετή που συγκέντρωσε περισσότερους από 700 επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο βραβεύτηκαν 34 εταιρείες από την ψήφο τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των επαγγελματιών του κλάδου των κορυφαίων εταιρειών τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως, με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των άριστων πρακτικών στον χώρο του online gaming.

Η ανάδειξη της Stoiximan/Betano ως Rising Star στα SBC Awards έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την ανάδειξη του Ομίλου ως Mobile Operator of the Year στα EGR Operator Awards.

Σε δήλωση του ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan / Betano σημείωσε: «Η νέα αυτή διεθνής διάκριση για τον Όμιλο μας είναι η δεύτερη σε λίγους μόλις μήνες, που έρχεται ως αναγνώριση του οράματος με το οποίο ξεκινήσαμε: να επενδύσουμε στους σωστούς ανθρώπους και την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό με ελληνική βάση που να είναι ανταγωνιστικός διεθνώς. Πλέον είμαστε μια εταιρεία με ισχυρή παρουσία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με το διεθνές μας brand Betano να μεγαλώνει κάθε χρόνο πρωταγωνιστώντας στις περισσότερες από τις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε. Αυτό μας γεμίζει με χαρά αλλά και με αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο: να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε αυτούς που μας εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την κριτική επιτροπή των SBC Awards για την αναγνώριση αυτή, όσο και, κυρίως, τους 700 ανθρώπους της ομάδας μας, που πίστεψαν στο όραμά μας και δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους για να το κάνουν πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με ψηλά τα μανίκια και χαμηλά το κεφάλι και ελπίζω το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας να οδηγήσει την ομάδα μας σε νέες διακρίσεις στο μέλλον». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter