Μία απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Μία απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πέρα από μετρ της λασπολογίας, απ’ ότι φαίνεται δεν διαθέτει και αίσθηση του χιούμορ. 

Σε μία άνευ προηγουμένου γκεμπελιστικη, «μαύρη» προπαγάνδα, που θα ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ, επέλεξε να λασπολογήσει κατά του Κώστα Βαξεβάνη κάνοντας λόγο για… στήριξη του εκδότη του Documento προς το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο documentonews.gr το οποίο, προς απογοήτευση του κ. Μπογδάνου το έγραψα εγώ και όχι ο Κ. Βαξεβάνης. Αν ο κ. Μπογδάνος θέλει, μπορεί να κατηγορήσει εμένα για φιλοχρυσαυγίτικα αισθήματα και του εγγυώμαι ότι θα γελάσουν και οι πέτρες όταν το κάνει. 

Ωστόσο ακόμα και η 8χρονη ανηψιά μου είναι σε θέση να καταλάβει ότι ο τίτλος είναι χιουμοριστικός και μέσα το κείμενο φιλοξενεί τουιτς που τρολάρουν ξεκάθαρα το όνομα του νέου κόμματος του υπόδικου νεοναζί.

Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με ικανότητα αντίληψης, αλλά με επιτηδευμένη λασπολογία που στο βωμό της πολιτικής σπέκουλας ο «γαλάζιος» βουλευτής παίζει ένα βρόμικο παιχνίδι με σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρα του Κ. Βαξεβάνη.

Αν ο Κ. Μπογδάνος θεωρεί ότι οποιοδήποτε θέμα που ανεβαίνει στο site περνάει πρώτα από την έγκριση του Κ. Βαξεβάνη δεν έχει ιδέα από ηλεκτρονικό τύπο παρά το γεγονός ότι είναι χρόνια στον χωρο των ΜΜΕ. Εντάξει δεν μπορώ βέβαια να συγκρίνω την ελευθερία έκφρασης που έχει ένας δημοσιογράφος στο Documento με την ελευθερία έκφρασης που έχει συνηθίσει ο κ. Μπογδάνος. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, έχει μία συμπάθεια στον έλεγχο και τη γνωστή σε όλους μας μονταζιέρα.

Αναρωτιέμαι αν ο κ. Μπογδάνος διαβάζει με τον ίδιο τρόπο όλα τα χιουμοριστικά δημοσιεύματα.

Υ.Γ. Κωνσταντίνε, τον φασισμό τον πολεμάμε στον δρόμο, στεκόμαστε απέναντί του στην αίθουσα του δικαστηρίου και τον κοιτάμε στα μάτια αλλά δεν σε αδικώ, πού να ξέρεις εσύ από αυτά. Εσύ βλέπεις «λυτή» τη Μαγδα Φύσσα και ράκος τον Ρουπακιά. Αυτά αρκούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter