Μια απάντηση της προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής σε καταγγελία εταιρείας

Μια απάντηση της προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής σε καταγγελία εταιρείας

Σε απάντηση καταγγελιών της εταιρείας Fargeco Hellas την οποία η κυρία Διονυσία Αυγερινοπούλου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής είχε καλέσει σχετικά με καταγγελίες για περιβαλλοντικές παραβάσεις, ότι ήταν νομική σύμβουλος των ανταγωνιστών της, η πρόεδρος της Επιτροπής απέστειλε δήλωση απάντηση σε δημοσίευμα του documentonews.gr.

H δήλωση – απάντηση της κυρίας Διονυσίας Αυγερινοπούλου προς την εταιρία Fargeco

«Δήλωση Αυγερινοπούλου – Απάντηση προς εταιρία Fargeco

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Fargeco, που λειτουργεί στην περιοχή των Λεχαινών Ηλείας δημιουργώντας μακρά επιβάρυνση στο φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία σύμφωνα και με τις αλλεπάλληλες Πράξεις Βεβαίωσης Παράβασης των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, αντί – επιτέλους – να προσπαθήσει να συμμορφωθεί η εταιρία στην περιβαλλοντική νομοθεσία που τη διέπει, επέλεξε να προβεί, χωρίς να έχει ελέγξει την ακρίβεια των λεγομένων του, σε ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μου, γιατί ανέδειξα την υπόθεση στη Βουλή.

Ενημερώνω προς κάθε αποδέκτη, ότι από το τέλος του 2016 είχα εκλεγεί μέλος και εν συνεχεία Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού Συνεργασίας για το Νερό στη Σουηδία, και κατά συνέπεια δεν εργάστηκα έκτοτε ως δικηγόρος στην Ελλάδα, άρα ούτε και ως νομική σύμβουλος ανταγωνίστριας εταιρίας τους, ενώ η επαγγελματική μου ενασχόληση στην χώρα μας περιλαμβάνει μόνο τη διδασκαλία σε εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής έχω επιλέξει να μην αναλαμβάνω, με απώλεια για το προσωπικό μου εισόδημα, περιβαλλοντικές υποθέσεις, για να μπορώ να υπηρετώ άνευ οιουδήποτε προσκόμματος τον στόχο της περιβαλλοντικής προστασίας. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», κύριοι. Στη χώρα μας εν έτη 2020 δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι να αναγκάζονται να διαβιούν μέσα σε ένα ρυπασμένο και ανθυγιεινό περιβάλλον για αυτούς και τα παιδιά τους.

Αναμένω την άμεση συμμόρφωση της εταιρίας στην περιβαλλοντική νομοθεσία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter