Μια απάντηση του Αντώνη Μποσκοΐτη στον Αδωνη Γεωργιάδη

Μια απάντηση του Αντώνη Μποσκοΐτη στον Αδωνη Γεωργιάδη

Υστερα από τον θόρυβο που δημιούργησε η αναπαραγωγή μιας ιδιωτικής φωτογράφισης της Ευγενίας Λουπάκη και του Αντώνη Μποσκοΐτη από το iefimerida.gr ο αρθρογράφος του Documento απαντά στον πρώην υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη.

«Κύριε Υπουργέ,
με έκπληξη είδα στο twitter να ασχολείστε μαζί μου.

Ακούστε να σας πω κάτι και δώστε βάση, που λένε: Μη διαβάζετε μόνο και μην ακούτε αυτούς που σας λιβανίζουν. Το δημοσίευμα του iefimerida, απ’ το οποίο πήρατε την επίμαχη φωτογραφία, έχω την εντύπωση ότι σας εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Είναι δυνατόν να πιστέψατε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε εντός της Ευρωβουλής που είχε, μάλιστα, ολομέλεια;
Εμείς δηλαδή τι ήμασταν, χαζοβιόληδες, τζάμπα μάγκες και «σπασικλάκια» και πήγαμε μέσα στην Ευρωβουλή να υψώσουμε το μεσαίο δάχτυλο;
Το φόντο της φωτογραφίας δεν ήταν φυσικά η Ευρωβουλή εν ώρα εργασιών κιόλας, αλλά μία άλλη μεγεθυμένη φωτογραφία εν είδει τοιχογραφίας που υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου για να πηγαίνουν οι επισκέπτες και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Να σας πω εγώ για κάτι Γάλλους και Γερμανούς που μόνο…μακριά γαϊδούρα δεν έπαιζαν μπροστά στην ίδια ακριβώς φωτογραφία και πάλι δεν έτρεχε κάστανο.

Τα υψωμένα δάχτυλα να μην τα φοβάστε, ειδικά αν προκύπτουν από χαβαλέ της στιγμής. Και η συγκεκριμένη φωτογραφία, για την οποία θεωρείτε ότι ντροπιάζουμε την Ελλάδα, δεν ανέβηκε σε κανένα μέσο, στα οποία εργαζόμαστε εγώ και η κυρία Λουπάκη. Ήταν ένα ποστάρισμα στο facebook χωρίς κανένα περαιτέρω σχόλιο, που απλά το πήραν τα τζιμάνια του iefimerida για να βλάψουν προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Κούλογλου, τον Βαξεβάνη, τον Αρταξέρξη, τον μπαρμπα – Στάθη και την Κυριακούλα που έχει τάλιρα και τσιγαριές στη ζούλα. Σε μένα, πάντως, και την κυρία Λουπάκη δεν έκαναν την παραμικρή ζημιά, πιστέψτε με. Τα υψωμένα δάχτυλα μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να φοβάστε, λοιπόν, που ευτελίζουν τον πολιτικό βίο της χώρας, όχι τον χαβαλέ που κάνουν δύο φίλοι μεταξύ τους.

Σας παρακαλώ και σας προκαλώ να ξαναδείτε πιο καλά τη φωτογραφία μας. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι θα αρχίσετε να αποκτάτε αντίληψη για το τι είναι προοπτική και βάθος πεδίου σ’ έναν πίνακα ζωγραφικής, σ’ ένα κινηματογραφικό πλάνο και σε μία απλή φωτογραφία.
Τέλος, όσο κι αν σας είναι δυσάρεστο να διαβάζετε Documento, ρίξτε και μια ματιά στο ένθετο «Docville», ένα από τα καλύτερα πολιτιστικά ένθετα εφημερίδας. Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στα καλλιτεχνικά κι αυτό θα είναι μόνο κέρδος για σας. Άσε που έτσι θα πάψετε να έχετε πρότυπα κάτι αρθρογράφους – σαν τον ανύπαρκτο και φανταστικό Ευθυμάκη του protagon – που ούτε δάχτυλα έχουν, ούτε εγκέφαλο.

Υ.Γ. Αν είστε σωστός, τζέντλεμαν που λένε, να βγείτε και να καταδικάσετε τη σεξιστική επίθεση του iefimerida στην κυρία Λουπάκη. Με σαράντα χρόνια μάχιμης δημοσιογραφίας δεν την «ξεπετάς» ως «πρώην κυρία Καρτερού, συμβούλου του Τσίπρα». Ντροπή! Στις Βρυξέλλες δεν πήγαμε για «γλέντι». Πήγαμε να παρουσιάσουμε μία συναυλία αλληλεγγύης υπέρ των φουκαράδων προσφύγων που με δίκη – παρωδία φυλακίστηκαν ως «διακινητές» από το ελληνικό κράτος επί των ημερών σας στην εξουσία. Ήταν μία πρωτοβουλία του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέλιου Κούλογλου, στο κάλεσμα του οποίου δεν ανταποκριθήκαμε μόνο δημοσιογράφοι, αλλά και ένα σωρό μουσικοί και τραγουδιστές, απ’ τους καλύτερους που διαθέτει η χώρα.

Χαίρετε

Μετά τιμής

Αντώνης Μποσκοΐτης
Δημοσιογράφος – σκηνοθέτης»
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter