Μία Ελληνίδα πολίστρια στην κορυφή του κόσμου!

Μία Ελληνίδα πολίστρια στην κορυφή του κόσμου!

Μια Ελληνίδα πολίστρια, η Στεφανία Χαραλαμπίδη, κατέκτησε την κορυφή του Κόσμου με την ομάδα των ΗΠΑ στο φινάλε του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η Χαραλαμπίδη αγωνιζόταν με την Εθνική Ελλάδας (και με τη Βουλιαγμένη), αλλά σπούδασε και ζει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέτος έκανε το ντεμπούτο της με τα αμερικανικά χρώματα.

Η αχτύπητη ομάδα των ΗΠΑ νίκησε εύκολα στον τελικό της Ισπανίδες με 11-6, με τη Χαραλαμπίδη ανάμεσα στις σκόρερς και με την Άσλεϊ Τζόνσον της Βουλιαγμένης να “κατεβάζει τα ρολά” στην εστία τους. Η δική μας Εθνική Γυναικών τερμάτισε στην 8η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ η αντίστοιχη των Ανδρών τερμάτισε 7η, κερδίζοντας στο φινάλε τη Γερμανία με 11-6.

Η επόμενη πρόκληση, τόσο για τα κορίτσια όσο και τα αγόρια, θα είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου του 2020. Το χρυσό μετάλλιο στους Άνδρες στη Γκουανκγτζού κατέληξε στους Ιταλούς, οι οποίοι συνέτριψαν στον τελικό της ομάδα της Ισπανίας με 10-5.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter