Μια ευγενική αλλά οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Μιχαλέλη από το OPEN για ένα δημοσιογραφικό ατόπημα του ALPHA (Photo)

Μια ευγενική αλλά οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Μιχαλέλη  από το OPEN για ένα δημοσιογραφικό ατόπημα του ALPHA (Photo)

Με πολύ πολιτισμένο και δηκτικό τρόπο, ο Διευθυντής Ειδήσεων του OPEN, Δημήτρης Μιχαλέλης απάντησε σε μια δημοσιογραφική απρέπεια που έγινε από τον ALPHA εις βάρος των δημοσιογράφων του OPEN, Γιάννη Σαραντάκο και Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 

Ο ALPHA θέλησε να εντάξει στο δελτίο του μια δήλωση του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Nίκου Παππά. Τη δήλωση αυτή ο κ. Παππάς είχε κάνει το πρωί της ίδιας μέρας στην πρωινή εκπομπή του OPEN που παρουσιάζουν οι Σαραντάκος και Χασαπόπουλος. Η απρέπεια έγκειται στο γεγονός ότι η Διεύθυνση Ειδήσεων του ΑΝΤ1 επέλεξε να θολώσει τα πρόσωπα των δύο δημοσιογράφων λες και ο Νίκος Παππάς μίλησε …κάπου…Πραγματικά η αντίδραση του κυρίου Μιχαλέλη δείχνει έναν ήρεμο και ευγενικό άνθρωπο. Γιατί η λέξη “απρέπεια” είναι πολύ ευγενική για να περιγράψει το δημοσιογραφικό ατόπημα του ALPHA.

Διαβάστε την ανάρτησή του Δημήτρη Μιχαλέλη:

…and the Pulitzer goes to…Alpha!!!

(σ.σ: συνηθως το «μπλέρ» μπαινει στα προσωπα που δεν πρεπει να φανουν…Το να αποφασισε ή να εκτελεσε, κατι τετοιο δημοσιογραφος, κρυβοντας συναδελφους του, μοιαζει πολυ δυσκολο)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1339680472838824&set=a.351227341684147&type=3&theater

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter