Μια ηθικά χρεοκοπημένη κοινωνία

Μια ηθικά χρεοκοπημένη κοινωνία

Στην Ελλάδα του 2018 δάσκαλοι και πολίτες οσμίστηκαν εθνικό κίνδυνο πίσω από τα φοίτηση στο δημοτικό τεσσάρων πανέξυπνων και αθώων παιδικών ψυχών από τη χειμαζόμενη αλλοδαπή και από τα «κέντρα διαμονής» σε ένα από τα νησιά μας που ας μη γελιόσαστε είναι κολαστήρια για να στέλνουν το μήνυμα ότι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλους.

Στην Ελλάδα του 2018 αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απειλεί εδώ και μήνες, από τα φιλόξενα ΜΜΕ που του δίνουν με χαρακτηριστική ευκολία βήμα να ομιλεί, δικαστές και πολιτικούς ότι θα τους στείλει φυλακή επειδή τον μπλέκουν σε δυσώδη υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού χωρίς να τρέχει κάστανο. 

Τα ίδια ΜΜΕ περνούν γενεές δεκατέσσερις υπουργό που μίλησε (πολύ κακώς λέω και γράφω εγώ) για φυλακή πολιτικών του αντιπάλων προκειμένου να κερδίσει το κόμμα του τις εκλογές. 

Στην Ελλάδα του 2018 λιντσάρεται και τελικώς δολοφονείται τοξικοεξαρτημένος από μαγαζάτορες και η αστυνομία που σπεύδει στην περιοχή δεν σφραγίζει τον χώρο, πιάνει με γυμνά χέρια αντικείμενα, κλωτσά το πεσμένο και αιμόφυρτο θύμα και ο εκπρόσωπός της με όσο θράσος του δίνει η αμορφωσιά του και η αίσθηση παντοδυναμίας του πετάει στα μούτρα της κοινωνίας «σ’ όποιον αρέσει». 

Μερικές ημέρες μετά 50 κουκουλοφόροι επιλέγουν τη βία για να καταγγείλουν τη βία και ο αστυνομικός συνδικαλιστής βρήκε χώρο για ένα ακόμη κομματικό κήρυγμα υπέρ των αφεντικών του. 

Με την ίδια αίσθηση παντοδυναμίας δημοσιογράφος της γενιάς του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού ρίχνει στο τραπέζι τη ρηξικέλευθη ιδέα να κλείσει η ΕΡΤ τη στρόφιγγα της ενημέρωσης! 

Στην Ελλάδα του 2018 έτερος δημοσιολόγος που αποκαλείται δημοσιογράφος αναγκάζει τον πρόεδρο της ΛΑΕ να αποχωρήσει από το πάνελ, επειδή δεν άντεχε ο άνθρωπος τον διχαστικό του λόγο για πολιτικούς του αντιπάλους.

Στην Ελλάδα του 2018 ο ΣΕΒ ζητά με ανακοίνωσή του να κοπούν οι συντάξεις και να μειωθεί το αφορολόγητο για να απομείνει δημοσιονομικός χώρος να μειωθεί η φορολόγησή των επιχειρήσεων. 

Κοντολογίς, στην Ελλάδα έφυγαν τα χρήματα, ήρθαν τα μνημόνια, έφυγαν τα μνημόνια, έμεινε η αφραγκία, αλλά είναι πάντα εδώ η έλλειψη σεβασμού του αντιπάλου, η έλλειψη ήθους και αξιοπρέπειας και φυσικά της πολύτιμης γνώσης ότι διάγουμε εν κοινωνία. 

Έμεινε η ροπή προς την ανομία, στον εύκολο και γρήγορο πλουτισμό και στην ανθρωποφαγία. Με απλά Ελληνικά χρεοκοπία μέχρι να σβήσει ο ήλιος…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter