«Μια κίνηση να κάνει ο Καραμανλής και δεν θα μείνουν ούτε οι συγγενείς τους»

«Μια κίνηση να κάνει ο Καραμανλής και δεν θα μείνουν ούτε οι συγγενείς τους»

Σαφές μήνυμα έστειλε καραμανλικό στέλεχος προς όσους ζητούν επιτακτικά από τον Κώστα Καραμανλή να τοποθετηθεί δημόσια για το ονοματολογικό, αποκαλύπτοντας παράλληλα τις πιέσεις του κ. Μπαρόζο στην κυβέρνηση Καραμανλή κατά την ατελέσφορη απόπειρα ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου μέσω του «βασικού μετόχου».

Περιέγραψε δε ως ανήμπορη να υλοποιήσει τις νεοφιλελεύθερες εξαγγελίες της ΔΕΘ την τωρινή ηγεσία του κόμματος και εξήγησε τους λόγους των καρατομήσεων παλαιών στελεχών της ΝΔ.

«Ήταν ο πρωθυπουργός του “όχι” στο Βουκουρέστι και τι έγινε μετά; Τον “μαύρισαν”…» σημείωσε το στέλεχος του καραμανλικού μπλοκ για το Μακεδονικό, συμπληρώνοντας με νόημα για όσους ζητούν επιτακτικά να βγει ο κ. Καραμανλής και να μιλήσει για το ζήτημα: «Να βγει να πει τι; Μία κίνηση να κάνει ο Καραμανλής και δεν θα μείνουν ούτε οι συγγενείς τους!».

Αναφορικά με την προσπάθεια ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου από την κυβέρνηση Καραμανλή, έφερε στο «φως» τις πιέσεις που ασκούνταν από τον τότε πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. «Ο Μπαρόζο έλεγε τότε στον Καραμανλή: Πάρτε το πίσω αυτό (σ.σ. βασικός μέτοχος)» αφηγήθηκε στους διαδρόμους της Βουλής.

Τόνισε δε πως ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με την εγχώρια διαπλοκή και τότε «τους είχαμε όλους απέναντι». Μάλιστα, επισήμανε πως οι «επόμενοι» από τον κ. Καραμανλή ακκίζονται με τέτοιου είδους συμφέροντα, φέρνοντας ως παράδειγμα διωκόμενο μεγαλοεπιχειρηματία που εκφράζει με κάθε τρόπο τη στήριξη προς την τωρινή ηγεσία της ΝΔ.

Σχετικά με τις εξαγγελίες της ΔΕΘ, το εν λόγω στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε ως μη επαρκή την τωρινή ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να εκπληρώσει νεοφιλελεύθερες πολιτικές λόγω της αντίδρασης που θα προκαλέσει στη βάση του κόμματος.

Τέλος, το ίδιο στέλεχος προέβλεψε πως το πιο πιθανό σενάριο μετά τις επερχόμενες εκλογές είναι ο «μεγάλος συνασπισμός», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αφού το βλέπουν ότι η αριθμητική είναι συγκεκριμένη». «Μετά θα γλείφουν εκεί που έφτυναν σαν το Πακ – Μαν» κατέληξε επικριτικά για το πολωμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter