Μια Νέα Εποχή στα Συμπληρώματα Διατροφής: Ξεκινά με την Καινοτομία της myelements από την ISOPLUS A.E.

Μια Νέα Εποχή στα Συμπληρώματα Διατροφής: Ξεκινά με την Καινοτομία της myelements από την ISOPLUS A.E.

Η ISOPLUS Α.Ε. ανοίγει νέο κεφάλαιο στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής με την παρουσίαση του επαναλανσαρίσματος της μάρκας, myelements.

Σε ένα πολύ εντυπωσιακό relaunch event που πραγματοποιήθηκε στο Golf Privé της Γλυφάδας, η εταιρεία παρουσίασε την ανανεωμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements και ανακοίνωσε τη νέα φιλοσοφία της μάρκας, με manifesto της το “Μy way of living“.

Η myelements διακρίνεται για την πρωτοποριακή της προσέγγιση, τοποθετώντας τον άνθρωπο και την ευεξία του στο επίκεντρο. Τα συμπληρώματα διατροφής της αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, προσφέροντας προϊόντα που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του ξεχωριστού τρόπου ζωής κάθε ατόμου.

Ο στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ανθρώπου, εξασφαλίζοντας ποιότητα για κάθε τρόπο ζωής και διαφορετικές προσωπικές επιλογές. Οι ανανεωμένες, οικολογικές συσκευασίες υπογραμμίζουν την περιβαλλοντική συνείδηση της εταιρείας στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

Μεταξύ των πρωτοποριακών λύσεων που παρουσιάστηκαν στο event, ξεχωρίζουν οι μονοδοσικές αναβράζουσες βιταμίνες σε πρακτικό φορμάτ και 100% ανακυκλωμένα doy packs. Επιπλέον, ο χρωματικός κώδικας προσαρμόστηκε με καταλληλότητα για άτομα με δυσχρωματοψία και αχρωματοψία.

Το ενδιαφέρον του κοινού προκάλεσαν επίσης η μασώμενη οδοντόκρεμα Smile and Glow σε μορφή ταμπλέτας για ενήλικες, καθώς και η Toothtale για παιδιά.

Η ISOPLUS ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με γνωστούς αθλητές και influencers, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας και ο παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος. Στο event έδωσαν το παρόν και οι: Βασιλική Μιλλούση, Ντίνα Νικολάου, Νίκος Κόκκος, Κυριάκος Μελάς, Γιώργος Βαγιάτας, Νίκος Πολυδερόπουλος και η Αναστασία Τσιλιμπίου υπό τους jazz ήχους της Θωμαΐδος Απέργη και της ορχήστρας της.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα προϊόντα και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους με τους 500 παρευρισκόμενους.

Το event άνοιξε ο ιδρυτής της ISOPLUS, κος Γιώργος Κωτσιόπουλος, ο οποίος διασφαλίζει τη σταθερή πορεία της εταιρείας από το 1986. Ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες της χώρας, ο οποίος συνέβαλε ριζικά στην εδραίωση των συμπληρωμάτων διατροφής στην ελληνική αγορά.

Πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του, διαθέτει στο ενεργητικό του σημαντικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης για την Ελλάδα, πολύ γνωστών brands, όπως καλλυντικά βρεφικής και παιδικής περιποίησης της γαλλικής μάρκας Mustela, τα καλλυντικά SOSKIN Paris, καθώς και τις φυσικές σειρές περιποίησης Dr. Organic και Optima.

Η ανανεωμένη myelements έρχεται να δυναμώσει την αντιπροσώπευση της χώρας μας και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέσα από δυνατές συνεργασίες προοπτικής της ISOPLUS Α.Ε.

Η ISOPLUS Α.Ε. καλωσορίζει μια νέα εποχή για τα συμπληρώματα διατροφής και σηματοδοτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην ευεξία και τον τρόπο ζωής.

Το προϊόν κυκλοφορεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ISOPLUS Α.Ε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter