Μια νέα μαρτυρία δίνει άλλη τροπή στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Μια νέα μαρτυρία δίνει άλλη τροπή στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ που συνεχίζεται γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από 18 ημέρες, στη Μυρτιά στο Θέρμο Τριχωνίδας.

Τα νέα ευρήματα στο αυτοκίνητο της 44χρονης χήρας, προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης από την αστυνομία. Τα ευρήματα που είχε εντοπίσει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, αλλά και νέες μαρτυρίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας δίνουν νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης.

Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει και μια νέα μαρτυρία ανθρώπου ο οποίος ανέφερε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη και είδε δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη.

Οι νέες μαρτυρίες που έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αλλά και τα ευρήματα του δικηγόρου και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας σκιαγραφούν, κατά αυτούς, εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο η αστυνομία κρατά προσεχτική στάση και ερευνά κάθε νέο στοιχείο, παρόλο που οι αρχικές εκτιμήσεις τους, σύμφωνα και με την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή, κάνουν λόγο για αυτοχειρία.

Παράλληλα, ένα ακόμη ερώτημα έχει προκύψει από το γεγονός ότι ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα μετά τις 14:00 το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από το σημείο που βρέθηκε νεκρή, μια νέα μαρτυρία υποστηρίζει ότι μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα δεν έφτασε εκεί κανένα αυτοκίνητο.

Τη μαρτυρία αυτή έδωσε ένα κυνηγός ο οποίος υποστηρίζει ότι την ημέρα των Θεοφανείων, ημέρα που εξαφανίστηκε η Ειρήνη Λαγούδη, κανένα αυτοκίνητο δεν βρισκόταν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή μέχρι τις 4 εκείνο το απόγευμα. Συγκεκριμένα ο κυνηγός υποστήριξε ότι από τις 15:30 μέχρι τις 16:00 δεν υπήρχε κανένα όχημα, ενώ επισήμανε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει εάν βρισκόταν σε άλλο σημείο. Επίσης, υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο το είδε ένας φίλος του, στο σημείο αυτό το πρωί της Κυριακής- 7 Ιανουαρίου- στις 6 το πρωί. Ο ίδιος μάρτυρας τόνισε επίσης, ότι το μεσημέρι της Κυριακής πήγε στο σημείο κοντά στο αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καταφέρει να διακρίνει εάν μέσα υπήρχε άνθρωπος καθώς τα τζάμια ήταν θολά και μαυρισμένα.

Στην παραπάνω μαρτυρία έρχονται να προστεθούν και τα νέα στοιχεία που εντόπισαν από την αυτοψία που έκανε πριν από λίγα 24ωρα ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους. Τα στοιχεία αυτά μαρτυρούν πως ό,τι έγινε με την Ειρήνη Λαγούδη, έγινε πιθανότατα μετά το μεσημέρι. Το ρολόι στο αυτοκίνητο της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το τι έγινε από τις 14:30 το μεσημέρι, που καταγράφηκε κίνηση του οχήματος σε κάμερες, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter