Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Πριν» και «Μετά»

Μια οικογένεια κάνει ομαδική δίαιτα - Δείτε τα αποτελέσματα! (Photos)

Η απώλεια βάρους είναι δύσκολη διανοητικά αλλά και σωματικά. Για να χάσει πιο εύκολα τα κιλά, ο 32χρονος Κινέζος φωτογράφος Jesse αποφάσισε να κάνει τη δίαιτα "ομαδικά", με όλη την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια όλου του εγχειρήματος ο ένας υποστήριζε τον άλλον – μιλάμε για έξι μήνες – και οι φωτογραφίες του πριν και του μετά δείχνουν την επιτυχία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαμά του Jesse αποφάσισε να μετακομίσει στον γιο της και στην έγκυο σύζυγό του για να τους βοηθήσει κατά τα πρώτα στάδια της μητρότητας.

Ο Jesse κάλεσε και τον πατέρα του ο οποίος εκείνη την περίοδο διεύθυνε ένα μικρό εργοστάσιο μπαμπού.

Μαζί του όμως έφερε και την κοιλιά του, αποτέλεσμα της μπύρας. Τότε ο Jesse αποφάσισε πως ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους θα μπορούσε να τον βοηθήσει να ανακτήσει το πάθος του για τη ζωή. Στην αρχή ξεκίνησαν με ένα γρήγορο περπάτημα που στη συνέχεια έγινε τζόκινγκ. Προσθέτοντας όλο και περισσότερη άσκηση, άρχισαν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο.

Επιπλέον, παρακολουθούσαν την εξέλιξη καταγράφοντας τις διαφορές στα σώματά τους κάθε 10 ημέρες.

Αυτό που αρχικά προγραμματίστηκε να διαρκέσει από τις 10 Μαρτίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου έγινε ο τρόπος ζωής τους και η οικογένεια ισχυρίζεται ότι έχουν συνηθίσει πλέον αυτόν τον τρόπο ζωής.

Ο Jesse πάντως δηλώνει πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση ήρθε από τον πατέρα του που φαίνεται πλέον να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Δείτε και μόνοι σας, και σίγουρα δεν χρειάζεται να σας γράψουμε «πριν» και «μετά»

Πηγή: boredpanda.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.