Μια παράσταση για να γίνουμε φίλοι με τον Κωνσταντίνο

Μια παράσταση για να γίνουμε φίλοι με τον Κωνσταντίνο

Ο δωδεκάχρονος Κωνσταντίνος από το Αιγάλεω είχε ένα ατύχημα στο σπίτι όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και χρειάστηκε να υποβληθεί σε περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις στο χέρι για να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. 

Έχοντας πλέον πάνω από 70% αναπηρία στο χέρι, απαιτείται νέα, πολύπλοκη επέμβαση. Η όλη διαδικασία, είναι αρκετά δύσκολη για την ψυχολογία ενός παιδιού, το οποίο, επειδή παράλληλα άλλαξε σχολικό περιβάλλον καθώς από το δημοτικό φοιτά πλέον σε γυμνάσιο, χρειάζεται ενθάρρυνση.

Για τον λόγο αυτό οργανώνεται μια δωρεάν παράσταση με ανοιχτή πρόσκληση σε μαθητές και γονείς από όλα τα σχολεία της δυτικής Αθήνας, καθώς και σε ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς από οπουδήποτε, να γίνουν φίλοι με τον Κωνσταντίνο.

Ο Σύλλογος για το παιδί Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω και υποστηρικτή τον Αθλητικό Όμιλο ΑΙΓΑΛΕΩ θα παρουσιάσουν στα κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου – Λ. Κωσταντάρας μια «Super Παράσταση – (συμ)παράσταση Αγάπης» την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 στις 11:00 το πρωί για να γίνουμε όλοι «φίλοι με τον Κωνσταντίνο».

Ο Κωνσταντίνος θα μας περιμένει – κι εμείς θα είμαστε εκεί.

INFO

«(Συμ)παράσταση Αγάπης – Φίλος με τον Κωνσταντίνο»

Κυριακή 1 Απριλίου 2018, 11:00 το πρωί

Κινηματοθέατρα Ρ. Βλαχοπούλου Λ. Κωσταντάρας (Κουντουριώτου 40 Αιγάλεω) – 358 βήματα μακριά από τη στάση Αιγάλεω του μετρό)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter